REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Orban lansează noi IRONII la adresa PSD: „CEx-ul s-a comportat ca o sectă de sinucigaşi politici”

Orban lansează noi IRONII la adresa PSD: „CEx-ul s-a comportat ca o sectă de sinucigaşi politici”

Replica API 25 iunie 2018 | 23:35 432

Ludovic Orban, președintele PNL, spune că CEx-ul PSD s-a comportat, în şedinţa care a avut loc vineri, ca o „sectă de sinucigaşi politici” şi a ales să-l apere pe Liviu Dragnea, pe care l-a catalogat un „infractor condamnat”.

„CEx-ul PSD s-a comportat ca o sectă de sinucigaşi politici. Astăzi, liderii PSD au ales între România şi Dragnea, l-au ales pe Dragnea, au ales să apere un infractor condamnat, au ales să fie slugile unui individ care reprezintă un rău absolut pentru România. Mai mult decât atât, Liviu Dragnea, după reuniunea CEx-ului, în loc să-şi recunoască vinovăţia şi să facă un pas în spate, a devenit şi mai ameninţător, a devenit şi mai agresiv, arătând că nu-i pasă de România şi că oricine încearcă să-i opună rezistenţă va fi un adversar pentru Liviu Dragnea, porivit Evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alde pula bleaga asta sa rasturnat cu masina pe drum drept si acum vorbeleste cand trebuia sa fie cu neamtu si teleolteanu colegi de celula
0
0
Orban insusi este o ironie. Cine il ia in serios?
1
1
Mergi sa i sugi cuculetul lui wermorel si motul lui kurvesi.mars la cacat horbete betivan notoriu.
4
0
PSD-ALDE-PNL-PMP sunt grupari mafiote ajunse la zenit . Atat de putrede , atat de viermanoase , atat de toxice , incat orice atingere a acestora provoaca genocid si exterminare . Membrii acestora ar trebui aruncati in mare , cu cate un stabilopod legat de scafarlie , iar liderii spanzurati in piata publica ...
2
2
cu babuinu asta la pnl,,,,,,psd castiga cu 70%....
6
2
Sunt o secta de sinucigasi politici pt ca dna premier face gafa dupa gafa , 20 20 , imunoglobine, diminueaza democratia, etc si infractorul sef a mai luat 3 ani si 6 luni . Robor, inflatie, preturi toate sunt in continua crestere.
2
5
Asta nu e declaratiede lider de partid istoric. Sunteti zero la PNL. Pacat
9
3
mi-e o sila de nedescris de toti psd-istii. Cine nu s-a convins ca acest partid e format din talhari si ticalosi si sustinut de prostalai, e un retardat
5
8
Cu cat mai protesteaza mai tare, cu atat sunt mai increzator ca astia de la PSD fac ce trebuie.
8
5
Bai TURNATORULE, bai BETIVULE, bai PARAZITULE, si tie ar trebui sa-ti faca dosar penal, intrucat esti angajat la o firma din TG.-Mures, si tu nu calci p-acolo. Esti un muc intr-o mare de muci penelista. GUNOIULE, MIZERIE, ZDREANTA, vezi ce faci tu si apoi sa te intereseze altii.
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920