REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Orban: ‘Lui Dragnea şi lui Dăncilă le cam fuge pământul de sub picioare’

Orban: ‘Lui Dragnea şi lui Dăncilă le cam fuge pământul de sub picioare’

Replica API 19 mai 2018 | 22:53 358

Ludovic Orban a fost întrebat, în cadrul unei conferințe de presă la Constanța, dacă i se pare posibilă o demisie a premierului Dăncilă, liderul liberal a răspuns nu este exclusă. “Nu exclud această variantă. Nu pot decât să spun că urmărind din apariţiile publice, mi se pare din ce în ce mai descumpănită, din ce în ce mai nesigură, iar a mai comis o gafă, nu mai putem ţine pasul cu viralele despre gafele doamnei Vasilica Viorica Dăncilă. Să nu stai să asculţi şi imnul celălalt chiar mi se pare că asta e o regulă elementară de protocol. Plus că mi se pare foarte panicată, aşa. Şi lui Dragnea şi lui Dăncilă le cam fuge pământul de sub picioare", a spus liderul liberal.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
orban este calare pe situatie spre deosebire de dracnea care este in picaj liber,el cu proasta lui zapacitu,daca ar fi ramas misu tudose nu ar fi aparut asa o buba canceroasa
0
0
La noi, numai curul se schimba-limbile raman aceleasi !
2
0
cata spaga va da Brailoiu pt articolul fara comentarii?
1
4
Ciiiiiine este cel mai prost bulibasa de partid ? Orban ! Ciiiine a facut cacatul praf cat a fost ministru trasporturilor? Orban ! Ciiiiine pupa-n cur abuzatorii si pe turistul Iohannis? Orban ! Ciiiine vrea sa ajunga un premier mai bouu decat Boc ? Pai tot Orban !
4
0
astia sunt toti la fel,voi nu vedeti ca ei doar se rotesc la putere?Exista si exceptii care sunt doar toxici fara masura ca de ex.Dragnea.dar si idiotul asta care falimenteaza tara in care si el traieste nu putea sa-si faca mendrele daca nu avea acceptul tacit al''opozitiei''.de asta-adica de Dragnea doar Dumnezeu ne poate ajuta sa scapam ca in baza ''opozitiei''ajungem la razboi civil curand.Ce sa faca''sica-mandolina?''de unul singur??
0
2
Cine mai voteaza un astfel de individ. Un pres pentru cei din tara, o zdreanta pentru cei din afara. Daca el, nu este sigur ce se va intimpla cu PSD, ar trebui sa fie convins, cit rau a facut celor din PNL.'' Poti pacali o perioada de timp citiva oameni, dar nu ii poti pacali pe toti la nesfirsit.'' Valabil pentru ambele tabere. Dar, cit de prost poti sa fi, sa ii dai dreptate unui om, care pentru propriile interese, afecteaza grav, partidul.
5
1
Sa ii ei piticul in gura si pe a lui orban si adolf.
5
4
Mai bine ar fugi din tara. Sa ne lase sa ne facem un viitor. Datorita dinozaurilor comunisti nu avanseaza tara asta.
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218