REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Orban: Mă aşteptam ca Pro România să nu susţină guvernul; îmi este foarte greu să înţeleg această atitudine

Orban: Mă aşteptam ca Pro România să nu susţină guvernul; îmi este foarte greu să înţeleg această atitudine

Replica API 24 octombrie 2019 | 03:01 369

Ludovic Orban

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat miercuri că se aştepta ca Pro România să nu susţină noul guvern, dar că îi este foarte greu să înţeleagă atitudinea acestui partid, care a votat moţiunea de cenzură.

"Nici nu aveam foarte mari aşteptări. Pe de altă parte, îmi este foarte greu să înţeleg această atitudine. Pe de o parte, votezi o moţiune de cenzură să dai jos Guvernul Dăncilă şi, pe de altă parte, nu participi la învestirea unui guvern care să înlocuiască Guvernul Dăncilă. E o contradicţie în atitudini, dar nu este surprinzătoare apariţia unor contradicţii în atitudinile publice. În mod evident, vă mărturisesc că mă aşteptam la această poziţie. Asta nu înseamnă că şansele de a reuşi învestitura guvernului nu rămân în picioare. Continuăm negocierile individuale cu parlamentari independenţi, parlamentari care se află în diferite situaţii. De asemenea, purtăm discuţii individual cu parlamentari din PSD. Evident, nu purtăm nicio negociere instituţională cu PSD, nu avem ce discuta cu PSD, obiectivul nostru este să îndepărtăm de la putere rămăşiţele acestui guvern toxic, care în fiecare zi mai face câte o nefăcută şi care distruge sistemele publice, angajează cheltuieli pentru care nu există acoperire, fixează pe posturi clientela politică", a spus Orban după întâlnirea cu liderul Pro România, Victor Ponta, la Palatul Parlamentului.

Liderul Pro România, Victor Ponta, a anunţat că parlamentarii formaţiunii nu vor vota învestirea Guvernului PNL. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum spuneam dl. Giosu sa iti dam multa, multa muie !
2
1
cum sa le taie cind ei au pensii nesimtite ba Kovesi semneaza ear protocolul cu securitatea e grav votati pnl
3
0
In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii la 45-50 de ani.
3
2
orban e un terminat, la fel de prost ca dancila sau iohannis, nu e nicio diferenta intre ei.
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920