REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Orban, mesaj pentru PSD!

Orban, mesaj pentru PSD!

Replica API 3 ianuarie 2018 | 17:48 415

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, prezent la Bistriţa pentru a petrece Revelionul în mijlocul a aproximativ 400 de liberali din zonă, a declarat că aşteaptă de la Noul An "să plece PSD", considerând că efectele actualei guvernări sunt "extrem de negative".

"Să plece PSD. Dacă nu pleacă de bunăvoie, îi dăm şi noi o mână de ajutor. Din păcate, consecinţele guvernării PSD sunt extrem de negative şi le resimte fiecare român, pentru că singura lor problemă este să rezolve chestiile din justiţie, nereuşind să dea în economie un semnal pozitiv", a spus Orban.

În ceea ce priveşte planurile PNL pentru 2018, Ludovic Orban a afirmat că şi-a propus să fie mai mult în mijlocul oamenilor şi să fie "mai atenţi şi receptivi la nevoile lor".

"Sper să fie un an în care să fim în mijlocul oamenilor, să fim atenţi şi receptivi la nevoile lor şi să dăm răspunsurile potrivite, astfel încât în anul acesta, în care sărbătorim centenarul Marii Uniri, să fie anul în care PNL să redevină ceea ce a fost", a mai declarat Orban.

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta n-a auzit despre vointa alegatorilor.Nu realizeaza ca este penibil. Si se mai da ,,liberal,,.Vai de capul lui!
2
0
Ceea ce face pnl acum este decat un jalnic balet si nu o lupta.Un lacul lebedelor jalnic in care se aude un slab falfait de aripi si un intens zgomot de...labe.
3
1
Erai beat cand ai mancat cacat ?.
2
0
Prea tarziu pentru PNL ! De prea multa vreme au luat-o la vale dupa PNTCD ...
4
1
Si daca veniti voi la putere acelasi rahat va fi.furaciune cat cuprinde
4
2
Vom reface alianta cu vechiul nostru prieten PSD.
2
1
PNL, atata timp cat cei dim fostul PNL . lupta din rasputeri sa scoata de peste tot fostii PDL-isti, cei ce au avut cea mai puternica organizare, lucrurile nu vor merge intr-o directie buna. Ca peste tot, exista clanuri ce lupta in asi pune prietenii la butoane, fie ca sunt sau nu capabili- acesta este marea lupta din interiorul tuturor partidelor, dolenatele poporului, la stadiu de intentie
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369