REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Orban: Ne luptăm cu un partid dictatorial, care foloseşte instituţiile statului să-i lovească pe toţi cei care au curajul să îi critice

Orban: Ne luptăm cu un partid dictatorial, care foloseşte instituţiile statului să-i lovească pe toţi cei care au curajul să îi critice

Replica API 23 octombrie 2017 | 01:00 389

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, duminică, la congresul în cadrul căruia Tineretul Naţional Liberal îşi va alege conducerea, că nu îi place când membri ai partidului „au zel” în campaniile interne, dar pe cele externe nu riscă să le ducă, afirmând că bătălia politică este cu adversar politic, iar PNL se luptă cu un partid dictatorial, care foloseşte instituţiile pentru a-i lovi pe care care îi fac opoziţie.

„(...) Nu îmi place ca membri ai PNL să fie numiţi în guvernul Tudose şi mai ales membri care sunt membri în comisia de organizare a congresului să fie în această situaţie, să fie numiţi secretari de stat. Nu îmi place ca unii să manifeste zel aici, în partid, în campanii interne, dar când e vorba de bătălii exterioare să nu rişte nimic, să nu îşi pună pielea la bătaie şi întotdeauna să considere că politica este o chestiune de şcolării interne şi nicidecum o bătălie poltică. Bătălia este cu adversar politic, asumându-ţi riscuri, responsabilităţi, punându-ţi în pericol firma, locul de muncă, chiar şi liniştea personală, pentru că nu ne luptăm cu un partid normal, care se bate cu noi în idei, ci ne luptăm cu un partid dictatorial, care foloseşte instituţiile statului să-i lovească pe toţi cei care au curajul să îi critice, să facă opoziţie şi să îi convingă pe oameni că nu sunt buni şi că duc ţara într-o direcţie greşită”, a declarat Ludovic Orban, potrivit news.ro.

Liderul PNL a mai afirmat că „PSD scade, PNL creşte” şi că liberalii au nevoie de tineri pentru a aduce partidul pe prima poziţie a scenei politice.

„Ne aşteaptă un lung şi intens efort, o perioadă de muncă, în care trebuie să dăm tot ce e mai bun din noi pentru a reuşi să ridicăm PNL la poziţia pe care o merită, de prim partid pe scena politică. PSD scade, PNL creşte. Asta este realitatea. Am nevoie de voi, PNL are nevoie de voi, de curajul şi creativitatea voastră”, li s-a adresat Orban membrilor TNL.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Veniti si voi cu ceva mai bun,cu variante plauzibile pentru binele romanilor si nu va fi nevoie sa luptati impotriva PSD,veti fi votati de toti romanii. Cata vreme doar dati din fleanca fara noima si va promovati lideri fara creiere functionale ,ramaneti sa luptati ca chiorii nu pentru tara ,ci in continuare pentru putere ca sa fiti voi sefii care fura si tradeaza tara,cum a fost in ragimul Basanau-Boculeana.
1
0
tea lovit ma si pe tine nu vezi ma ce fata lovita ai s-a saturat lumea de voi deabia asteapta sa vina alegerile ca toti sunteti pa
1
0
Adevarat ce spune Orban, doar ca atunci cand ajung la putere, PNL-isti fac exact la fel.
2
0
Cum le zici tu, bibicule, mai rar zice Caragiale
2
0
Ratatiii astia din jurul lui Orban , trebuie sa realizeze faptul ca individul care isi inchipuie ca poate aduce voturi , va aduce sictir ! Punem pariu ?
4
0
... hai mai bine sa bem una mica ! Ca si asa nu esti bun de nimic ! Doar sa te mascarezi dansand cand esti matol !
5
0
Cu Raluca "Kill Bill Limba Tocita" in frunte PNL nu are cum sa creasca. Nu cu pupincureii baselului infiltrati in PNL. Asta vorbeste vorbeste de partid dictatorial, inventie brevetata PDL . Asta in imprejurarile in care el si colegii nu cracnesc in fata fostilor PDL-isti. PNL-ul de azi nu are nici o legatura cu partidul istoric. Sunt doar o gasca de sclavi obedienti. Si nici partidul istoric nu e de laudat. Au tras cu tunul si cu pusca in propriul popor pt a-i apara pe boieri.
5
0
Care PNL? Unde e? Il simtim pe scena politica? Atata timp cat peste 50% din populatie e vai de mama ei, PSD va fi la putere.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108