REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° ConstanÈ›a Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° ConstanÈ›a Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Orban: Ne propunem să ne asigurăm din producţie internă echipamentele necesare în lupta contra COVID-19

Orban: Ne propunem să ne asigurăm din producţie internă echipamentele necesare în lupta contra COVID-19

Replica API 30 martie 2020 | 00:00 728

Guvernul îşi propune, prin capabilităţile existente în ţară, ca România să ajungă să-şi asigure echipamentele şi materialele necesare în lupta contra COVID-19 din producţie proprie, a declarat luni prim-ministrul Ludovic Orban.

"Astăzi am avut la Palatul Cotroceni o întâlnire cu preşedintele României, subiectul principal al discuţiilor a fost susţinerea iniţiativelor de producere a materialelor, echipamentelor, dispozitivelor, substanţelor care sunt necesare în bătălia cu epidemia de coronavirus. (...) Există capabilităţi, există resurse umane, există utilaje pentru a putea să le introducem în fabricaţie în România, astfel încât să ajungem să producem în România cât mai multe din aceste echipamente pentru a nu mai ajunge în situaţia să fim dependenţi, mai ales într-o situaţie cum este situaţia de astăzi din lume, într-o competiţie acerbă pe fiecare producător, să putem să avem capacitatea să ne asigurăm cel puţin necesarul intern din producţie proprie", a spus Ludovic Orban, luni, în şedinţa de Guvern, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai stat ascuns lichea fricoasa , in loc sa te implici !
4
0
sicaaaa da prost esti,da-le dracu de echipamente;nu m ai bine facem o fabrica de mandoline,le dam la doctori,asistente,Infirmiere,brancardieri sa le cante la bolnavii de covid ca poate le trece.ce zici ,te bagi?de bani pt.fabrica nu iti face probleme ca aduce homsexualul de raresica cu tonele de la ue,pardon MUE.
3
0
Ba catastofa, ba somerule, acum ne spui de asta, pai ai avut 2 luni la dispozitie, ne daduse Dumnezeu sansa asta, dar voi v-ati ocupat de functii, de bani dati lui Micula, pai cu 600 de mil de euro luai tone de echip. medicale. Dati-va demisia urgent, omorati oameni multi nevinovati,cadre medicale, economia o ingropati, agricultura nu va intereseaza. Tot invocati UE, ca voi aveati pile la comisari, la Merkel, ca Dragnea care facea tot numai pt. romani si bogati si saracil-ati facut criminalul nr. 1 al ROM. si binenteles cal-ati bagat la puscarie. Cu voi pretul platit de romani va fi f. dur.
4
0
mandolina, dupa ce ati distrus voi clasa politica romania ? nenorocitilor ce sunteti.
3
1
Pai normal. Ca stapanii de la Bruxelles v a dat mUE. Dar coi ramaneti parteneri strategici si ce cacat mai sunteti
4
0
Asta trebuia sa va propuneti atunci cand nu va propuneati dacat alegeri anticipate, incapabililor! Sper sa platiti pentru inconstienta cu care ati tratat pericolul acesta. Atunci era doar o simpla gripa, nicidecum un motiv real da panica, zicea stapanul de la Cotroceni. Stiu ca unii nu cred ca asa s-a exprimat Iohannis, dar ii invit sa caute pe net ce spunea preshu la sf. lui februarie... Si iata unde am ajuns cu aceasta atitudine... Jalnic!
4
0
dupa ce ati nenorocit tara cu diasporenii acum va dati salvatori???
3
0
Anul asta?
4
0
Asta este bine dar mai trebuie sa facem si altceva vom avea nevoie de multe altele
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369