REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Orban: Noile decizii privind combaterea pandemiei de COVID-19 vor fi aplicate de luni

Orban: Noile decizii privind combaterea pandemiei de COVID-19 vor fi aplicate de luni

Replica API 5 noiembrie 2020 | 22:58 2277

Premierul Ludovic Orban a declarat că măsurile suplimentare pentru controlul pandemiei de COVID-19, anunţate de preşedintele Klaus Iohannis în deschiderea şedinţei de Guvern, vor fi aplicate de luni.

Ludovic Orban

"Măsurile prezentate de domnul preşedinte trebuie transpuse în hotărârea de guvern privind starea de alertă, în baza Legii 55 şi a actelor normative. Solicit ca să fie pregătite propunerile de modificare ce trebuie să treacă prin Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, să fie adoptate de Guvern. Domnule preşedinte, putem să luăm deciziile şi aplicabilitatea acestor decizii va fi de luni, pentru că trebuie să parcurgem toate procedurile legale de modificare a hotărârii de guvern. Într-un fel este şi bine ca să fie cunoscute mai înainte de a intra în vigoare", a afirmat Ludovic Orban, joi, în deschiderea şedinţei de Guvern, prezidate de şeful statului, scrie Agerpres.

Orban le-a solicitat miniştrilor şi conducătorilor de instituţii "fermitate şi angajament maxim în transpunerea practică a acestor decizii".

"Este fundamental ca instituţiile să fie un exemplu şi să fie mobilizate la maxim în aplicarea acestor reglementări", a punctat Ludovic Orban.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu iesiti din casa dupa ora 23, stati in casa, ca la ora aia iese covidul din boscheti si hap te papa, popor de prosti ce suntem. Sa iesim la vot pe 6 Decembrie, ca merita ai nostrii dragi conducatori
4
0
Ne bagati in carantima, dar vreti VOT.Bai idiotilor sa va voteze dracu pe voi, hahalerelor.Ati distrus tara de cand sunteti la gurvenare, nimic concret.MUIE PNL!MUIE Orban!
6
0
Pana pe 6 decembrie nu se termina carantina de 30 de zile care incepe pe 9 noiembrie.Cine merge la vot va fi amendat,pentru ca incalca legea.Alo alo alo suntem in carantina!!! Cei care merg la vot primesc amenda ca incalca legea.Puneti populatia in pericol.O contaminati.Cine plateste amenda de covid? Nu avem voie sa iesim din casa! Incalcam legea! Stam cuminti in casa,nimeni nu misca! Asa ne invatati, asa facem. Cine dracu merge la vot pe 6 decembrie de Sf.Nicolae? Doar mos Niciolae! Ce cadouri dati asta o sa primiti! Veti primi un cadou frumos de la romani.
4
2
Daca nu ne puneti si in lanturi n-ati facut nimic.In ce era suntem,poate am pierdut notiunea timpului sau am gresit planeta!
5
2
Trebuie sa fii mare idiot sa te duci la vot si in rest sa se inchida tot si sa stai in casa cu masca.Sa va trag votu in pula.
12
0
Teste precise. Peste 10 mii de cazuri. Poate 30 de mii. Izolare. Vot masiv pentru PNL USR. Apoi carantina generala fara craciun si revelion. Faliment. Somaj. Bucurie. Vaccin 2021 prin octombrie. Interzis la mitinguri. Bucurie. Indobitocire si cumintenie. Politie si jandarmi abuzivi. Succesuri. E simplu.
9
0
Targurile si pietele se inchid. Boala nu se transmite la supermarket. Au intrat pe faras si agricultorii si micii producatori. Mere cu ceara, carne cu hormoni, legume stropite pentru tot poporul. Practic, doar cateva mari corporatii vor mai avea dreptul sa ne hraneasca. Burdusiti-va congelatoarele cu carne cat mai puteti, vorbiti cu taranii sa va aduca acasa, faceti-va provizii si relatii. Am revenit la dementa anilor 80 !
8
1
Nu aveti voie sa respirati, nu aveti voie sa iesiti din caza, se inchid magazinele, dar se deschid urnele de vot. votati pnl, voi sunteti speranta
17
2
Du-va dreq ca sunteti controlati de world economic forum
9
0
coruptiaucide.....
10
0
sa vezi cum vor sta ca nataraii la coada sa-i voteze pe liberali si pe usr-isti!!!
15
0
De luni sa luati muie dar sa veniti sa ne votati sclavilor pe 6 decembrie
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218