REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Orban nu exclude o alianţă cu USR şi PLUS: Probabil va fi o alianţă de guvernare

Orban nu exclude o alianţă cu USR şi PLUS: Probabil va fi o alianţă de guvernare

Replica API 7 februarie 2019 | 00:21 349

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, întrebat dacă s-ar aşeza la masă cu USR şi PLUS în vederea încheirii unei alianţe, că „probabil va fi o alianţă de guvernare”, însă orice partid trebuie să îşi clarifice oferta electorală, notează Mediafax.

„Probabil va fi o alianţă de guvernare, normal, dar eu cred că fiecare formaţiune politică trebuie să îşi clarifice oferta. În ceea ce priveşte PNL noi suntem un partid care are o viziune clară, considerăm că trebuie să stimulăm investiţiile, că trebuie să generăm o dinamică economică, să asigurăm servicii de educaţie pe nişte baze solide, să facem autostrăzi să nu mai păpăm bani publici, ci să folosim fondurile pe investiţii în infrastructură”, a afirmat Ludovic Orban, marţi la TVR 1.

Întrebat dacă după alegerile europarlamentar ar fi o idee bună să se cristalizeze unele orgolii şi dacă este dispus să discute cu Dacian Cioloşl, preşedintele liberal a răspuns: „Eu sunt dispus să vorbesc cu oricine, numai că trebuie să avem şi ce să discutăm”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa sa faceti ! Altfel, divizati, n-aveti nicio sansa in fata ciumei rosii !
5
0
Psdeii sunt corupti. PNL numai liberali nu sunt. Usereii sunt noii bolsevici , mai rai decat pesedeilor, iar plus e in plus. Iar nu am ce vota.
2
7
Cei care azi se lasa mituiti de functiile si banii lui DRACnea ar trebui sa inteleaga ca, lasandu-l in schimb pe DRACnea sa compromita in continuare viitorul partidului, isi vand practic propriile sanse politice pentru viitor. Cand functia se va sfarsi, cand banii lui DRACnea se vor termina, ce le va ramane? Un partid distrus.
8
1
viseaza ca nu costa nimic ... ar fi o alianta de 3 javre jigarite care ar marai si s-ar musca reciproc tot timpul incercand sa apuce ciosvarta mai mare ... acelasi circ si batjocura la adresa cetatenilor acestei tari
5
8
o alianta de IMBECILI NATIONALI BOZGORIBETIVI JIGODII TURNATORI .....NEVER IN ROMANIA
8
9
O adunatura de lichele , un betiv , un somer parazit iar dincolo alti paraziti cu mana intinsa la Soros. Aceste gunoaie mizerabile nu urmaresc decat imbogatirea lor, ex. Plavanului cu 7 case, iar la popor ca pe timpul Basiilor, taieri de salarii, de pensii, inchideri de spitale, gonirea romanilor afara, medicii si profesori prosti. Sa nu uitam asa repede acele vremuri basiste-bociste.
11
11
Haahahaaaaaaaaa. Buna gluma, menestrelule.
11
9
noi suntem sulfanii!?!
4
8
Poate asa va lipiti si voi de ceva...noroc cu alti...
10
9
Foarte bine! Bravo! Va fi o decizie buna. Veti guverna! Scapam de ciumati.
13
12

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614