REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Orban: Nu trebuie să îi uităm niciodată pe fraţii noştri din Republica Moldova

Orban: Nu trebuie să îi uităm niciodată pe fraţii noştri din Republica Moldova

Replica API 25 ianuarie 2020 | 00:00 413

Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Iaşi, unde a participat la manifestările dedicate Unirii Principatelor Române, că dezvoltarea regiunii de Nord- Est a României este la fel de importantă ca şi dezvoltarea Republicii Moldova.

El a afirmat că România are o responsabilitate faţă de Republica Moldova şi că drumul acestei ţări către Europa trece în mod obligatoriu prin România.

"Dezvoltarea Moldovei este importantă pentru fiecare dintre dumneavoastră, dar este la fel de importantă şi pentru fraţii noştri de peste Prut, pentru că dezvoltarea trebuie să traverseze Carpaţii, dar trebuie să traverseze şi Prutul. Nu trebuie să îi uităm niciodată pe fraţii noştri, nu trebuie să uităm niciodată că avem o responsabilitate faţă de ei şi noi suntem la fel de responsabili ca şi liderii politici responsabili de acolo şi cetăţenii pentru a asigura drumul Basarabiei spre Europa care, în mod obligatoriu, trece prin România", a afirmat Orban, în discursul rostit în faţa celor circa 8.000 de oameni veniţi să participe la manifestările organizate în Piaţa Unirii din Iaşi, scrie AGERPRES.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici noi nu te vom uita pe tine sica atunci cand vei imparti celula cu dragnea. Muie PNL.
1
0
Vorbitor de lozinci si pupincurist .Cu asta nu impresioneaza decat pe cei asemenea lui. Grija cea mai mare trebuie sa o ai pentru cei deja aflati in Romania,ca apoi cei din Moldova sa aiba determinarea adevarata sa se reuneasca cu Romania. Nu cred ma moldovenii de peste prut vor sa schimbe niste lideri mogaldani de-ai lor cu mogaldani de pe aici doar ca sa fie apoi niste festivitati cu mici si bere,fara castig in viata reala pentru fiecare om din popor.
1
1
Multa MUE PDL PNL CIUMA ROSIE SI WC..WC..WC.WC...WCJ...SI LA DRIGATII BETIVII SI KURVELE CARE SUSTIN ACEST PARTID MAFIOT
1
1
marea muie cu cacat mult pentru pesedei !!!
4
3
MUIE PNL este noul slogan.
4
4
Nu trebuie sa ii uitam pe fratii nostril din Moldova noastra bai gunoiule. Sa te ia dracu si pe tine si pe boul de iubit al tau Iohannis pe care il lingi in cur si cand nu are chef de limba ta.
6
5
cu moldova matii cu tot ...n avem nevoie de atarnatori .....acasa vorbesc ruseste si aici sunt frati cu noi...toti vor in ue .....
8
5
Halal a magyaroknak!
7
3
Romania a cedat Basarabia neluptand cu rusii. Finlanda nu cedat si a respins rusii cand acestia au vrut sa o invadeze fiind o tara mica. Romania are datoria faptica si morala sa readuca Basarabia acolo unde a fost acum 100 de ani. Iar discursurile politicienilor nepasatori ar trebui sa fie pedepsite, pentru ca nu fac nimic pentru reantregirea tarii. Orban un prefacut.
14
1
dute ba in pizda matii orbane cu fratii tai rupti in cur cu tot. faceti dracului autostrada aia ca sai scoatem din cacat pe moldovenii nostri si nu mai baga texte dastea cretine cu infratirea si alte cacaturi
11
5
Fratii tai sunt bozgori .
9
5

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920