REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Orban: Obiectivul nostru - să stăvilim creşterea numărului de cazuri de COVID fără afectarea activităţii economice

Orban: Obiectivul nostru - să stăvilim creşterea numărului de cazuri de COVID fără afectarea activităţii economice

Replica API 29 octombrie 2020 | 00:00 1070

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri că obiectivul Guvernului trebuie să fie acela de a stăvili "cu orice preţ" creşterea numărului de cazuri COVID fără să afecteze activitatea economică, dar în acelaşi timp să implementeze cu fermitate deciziile privind combaterea pandemiei cu noul coronavirus.

"După cum vedeţi, Europa este confruntată cu o creştere dramatică a numărului de infectări cu coronavirus. Sigur, situaţia comparativă cu cele mai multe ţări din Uniunea Europeană ne-ar putea genera, aşa, o oarecare stare de satisfacţie. Pe de altă parte, vă mărturisesc că trebuie să fim şi mai atenţi şi mai vigilenţi în toată acţiunea noastră în perioada următoare în bătălia contra COVID-19. Este clar că foarte multe ţări se confruntă cu creşteri aproape inexplicabile ale numărului de cazuri şi vedem că multe ţări europene iau măsuri de restricţie, aproape ca în perioada primului val, care ar putea să afecteze economia şi care pot să genereze efecte sociale extrem de negative. Obiectivul nostru trebuie să fie să stăvilim cu orice preţ creşterea numărului de cazuri, evident, păstrând economia într-o stare de funcţionare fără să afectăm activitatea economică, fără să punem în pericol locurile de muncă ale cetăţenilor români, dar în acelaşi timp să implementăm cu fermitate toate deciziile pe care le-am luat", a afirmat Ludovic Orban în cadrul şedinţei de guvern, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
FARA TESTARI MASIVE GRATUITE? Adica numai prostimea are obligatii,guvernantii si autoritatile doar sa amendeze? Pai la ce ne mai trebuiesc astia? Declaram Romania stat puscarie,punem garduri si turnuri cu mitraliere la granite si gata,aratam lumii adevarul nespus in care ne aflam. Ce e cu cacatul asta de votat,de mimare a democratiei? Scoateti dracului capetele la soare,calailor si declarati ca de fapt suntem o tara de puscariasi ,de oameni dispretuiti de sus in jos,de fraieri ai Europei.
1
0
Ati ratat obiectivul mai betivule Sica. Se vede rezultatul masurilor luate de incompetentii din guvernul tau girati de plavanul din deal
1
0
Am vazut implementarea deciziilor in biroul Primministrului,sprituri,tigari,lipsa masca in prezenta mai multor persoane,iar din imagini rezultau si masurile ce trebuiau luate corect de autoritati:sprit in timpul programului vezi masuri-pesemne ca voua va dau sporuri,fumat intr-o incapere publica vezi lege,nepurtare masca -cred ca doar pt.asta s-a propus amenda-nu stiu daca ati si platit!!!
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102