REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Orban: 'Papagalul zilei' este Fifor

Orban: 'Papagalul zilei' este Fifor

Replica API 21 noiembrie 2018 | 01:29 433

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat luni seara că "papagalul zilei" este Mihai Fifor, deoarece după ce a demisionat din funcţia de ministru al Apărării a acceptat să fie propus de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, preşedinte interimar al Consiliului Naţional al PSD, "o entitate care nu mai funcţionează".

"Nu ştiu dacă aţi remarcat, dar Dragnea e ca la vânătoare, şi-a transformat partidul, cum zice el, în mistreţi, fazani, iepuri. Îl mai împuşcă pe câte unul. Mistreţii sunt baroni locali. Mai împuşcă câte un baron, dar nu-l omoară. Nu vedeţi că-i recuperează? Pe Bădălău l-a dat afară din funcţia de preşedinte executiv, după care l-a recuperat ministru al Economiei, sigur că nu are nicio legătură cu economia. Singura treabă a lui Bădălău e cu agricultura şi este adevărat că se mai ocupă şi de balastiere ilegale şi de contracte de realizări de apă şi canal cu firma pe care o are, dar cu economia nu are nicio treabă omul ăsta, el e cu agricultura. De altfel, el e şi cercetat pentru evaziunea fiscală a unor firme din domeniul agriculturii. (...) După părerea mea, papagalul zilei astăzi este Fifor. (...) Să stai ca un fazan jumulit, împuşcat, dar nu prea tare, să accepţi să te pună Dragnea preşedinte peste o entitate care nu mai funcţionează. (...) El o să zică 'nu, nu m-a dat afară Dragnea, mi-am dat demisia singur, demn'. L-au ţinut ca pe un fazan jumulit de pene, ca să-i dea lui Dragnea satisfacţia să arate lumii: 'Uite, domne, l-am omorât şi ăsta stă alături de mine'", a declarat Orban, la Realitatea TV, conform Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
STAM ASA CU MAINILE IN SAN SI-I LASAM pe PSD-eii ASTIA SA SE CATERE PE UMERII NOSTRII, SA NI SE URCE IN CAP, SA NE DOMINE CU URA SI NIMICNICIA ASTA A LOR? HAIDETI SA NE UNIM, SA NE SCUTURAM DE EI CA DE NISTE CIULINI, SA-I ADUCEM IN FATA LEGII, SA LE LUAM TOT CE NE-AU FURAT CU LEGEA HOTEASCA FACUTA DE HOTI PENTRU ALTI HOTI. TREBUIE SA SOLICITAM PRESEDINTELUI SA INITIEZE IMEDIAT REFERENDUM. ASTIA NE OMOARA!
0
0
Orban papagalul zilei de ieri, azi si maine.PNL colivie de papagali.Hutica ce parere ai ma Nimfa ce esti.
3
1
Cand apare fatalaul de Sica mandolina la TV sa explice teoriile lui revolutionare , repeta de de 10-15 0ri PNL si apoi aceleasi 5-6 sabloane anti Dragnea si
6
2
Inainte de a,l critica pe Fifor uita-te in oglinda sica mandolina,si vezi ca tragi PNL-ul sub linia de plutire!
8
1
Cine vorbea.....Papagalul betiv Sica Mandolina...
12
1
orbane, orbane, o fi ala papagalul zilei dar tu cu siguranta esti al secolului, te vei convinge la alegeri, cand te vor rqastigni ai tai dupa cei 10% pe care il veti lua
12
1
nu ai pic de credibilitate nu mira pa nimeni ca o parte din patidul tau te vrea dus,numai partid liberal nu sunteti pot ca sunteti o ceata de golani.
14
1
betivul asta a fost sau este ingrijitor la zoo pentru ca stie sa zica numai papagal.fazani mistreti maimute.......dute ba in pizda matii de alcoolic
16
1
uite la sica mandolina ce fata de borfet are.
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920