REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Orban: Pe PNDL s-au acumulat facturi de peste 5 miliarde de lei care trebuie plătite

Orban: Pe PNDL s-au acumulat facturi de peste 5 miliarde de lei care trebuie plătite

Replica API 23 noiembrie 2019 | 02:56 502

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, că la rectificarea bugetară vor trebui completate fondurile pentru Ministerul Dezvoltării, având în vedere că pe PNDL s-au acumulat facturi de peste 5 miliarde de lei care trebuie plătite.

"Pe PNDL, de luni de zile, nu s-a mai făcut nicio plată, s-au acumulat facturi sau situaţii de lucrări care trebuie plătite de peste 5 miliarde de lei şi foarte mulţi constructori, în momentul de faţă, sunt pe punctul de a pleca de la lucrări pentru că nu şi-au încasat banii. Şi trebuie să ştiţi că PSD-ul a lăsat PNDL-ul fără niciun fel de ban, fără niciun leu. Practic, noi trebuie, la rectificarea bugetară, să completăm fondurile pentru Ministerul Dezvoltării, astfel încât să putem să plătim toate lucrările care au fost efectuate până acum pe PNDL", a afirmat Orban, aflat într-o vizită de lucru în judeţul Olt.

Premierul a fost prezent, alături de ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode, la Balş, la înmânarea ordinelor de începere a lucrărilor drumului expres Craiova - Piteşti, tronson 2, km 17+700 - km 57+550. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca nu sunt si firmele voastre la mijloc eu zic sa amanati plata pana cand vine din nou psd la guvernare. platici ce trebuie mai intai, drumri, spitale, scoli si construiti puscarii. daca raman si de pndl mai vedem dupa.
1
0
Mai intai verificate toate facturile la sange verificate si dupa aia platite! Dat socoteala pentru fiecare banut. cheltuit
2
0
psd a pierdut mult din cauza unor persoane nu inteleg cum de nu realizau ca Dragnea si VALCOV SI INCA CATIVA CA EI IAU TRANS IN JOS
1
0
Cand va bagati unde habar nu aveti habar despre ce e vorba asa patiti. Bai Sica Mandolina banii pentru tot ce te plangi de cand ai ajuns la guvernare trebuia sa-i plateasca Ciuma Rosie si ei nu se plangeau, nu crestea euro ca nebunul si se incadrau si sub 3% la deficitul bugetar, asa spun toate organismele internationale. Acum voi nu va descurcati si plageti in loc sa aduceti oameni competenti. Ai sictir!
3
0
nu va mai plangeti, gasiti solutii
4
0
Fetele de la replica sug, sug pulicica.
1
1
Eu zic asa sa mai lasi kkatu pe care vrei sa il maniinci.Sa faceti treaba daca tot sinteti ocazional la putere.Succes dna DANCILA.
6
2
Indemnizatiile speciale si pensiile speciale la magistrati,parlamentari, diplomati si la toti specialii, cand le anulati cum ati promis domnilor de la PNL? Ttoti sunt putrezi de bogati...Specialii astia au tinut si tin tara-n loc! Fara pensii speciale si alte specialitati, pentru nimeni! TOTI suntem egali in fata legii, asa spune CONSTITUTIA!! Nu mai faceti voi, politicienii, legi speciale ca sa ne furati! Bugetul este al tarii, al tuturor romanilor, nu doar pentru voi, o mana de HOTI. Nu ne mai furati cu o lege facuta de HOTI! Stop.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614