REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Orban: PNL este deschis, după căderea Guvernului, la negocieri cu toate forţele politice civilizate

Orban: PNL este deschis, după căderea Guvernului, la negocieri cu toate forţele politice civilizate

Replica API 26 iunie 2018 | 00:30 304

Ludovic Orban

Preşedintele liberal, Ludovic Orban, a anunţat luni în urma şedinţei Biroului Executiv al PNL că negocierile cu diverse grupuri parlamentare, în vederea susţinerii moţiunii de cenzură, se poartă până în momentul votului, dar şi că, după o eventuală cădere a Guvernului, formaţiunea este deschisă discuţiilor cu toate forţele politice civilizate.

"PNL este deschis, după căderea Guvernului, la negocieri cu toate forţele politice civilizate, decente, care vor binele României, pentru conturarea unei soluţii benefice pentru România, care să reaşeze România pe drumul firesc euroatlantic, pe un drum democratic, care să respecte valorile şi principiile fundamentale care stau la baza funcţionării UE, pe un drum care să permită fiecărui cetăţean român să aibă şansă la o viaţă mai bună. Până atunci, toată energia noastră este concentrată pe obiectivul de a determina cât mai mulţi parlamentari din zona majorităţii guvernamentale să treacă acest examen de conştiinţă la care vor fi supuşi şi să voteze moţiunea de cenzură, pentru că, după părerea mea, parlamentarii din majoritate vor avea miercuri fie ocazia de a fi pe lista ruşinii naţionale, în condiţiile în care nu votează moţiunea de cenzură şi vor rămâne complicii regimului Dragnea, fie vor avea şansa să intre la panoul de onoare, în memoria cetăţenilor, făcând un bine României şi punând punct acestui rău absolut pentru România care este astăzi regimul Dragnea", a spus preşedintele PNL.

El a mai anunţat că niciun parlamentar liberal nu va absenta de la moţiunea de cenzură.

"În continuare se poartă, până la ziua, până la momentul votului, negocieri atât la nivel individual, cât şi la nivelul unor grupuri parlamentare care ar putea veni alături de noi în susţinerea moţiunii de cenzură", a menţionat el.

Orban a mai solicitat membrilor şi simpatizanţilor PNL să fie prezenţi la toate manifestaţiile de susţinere a moţiunii de cenzură care vor avea loc miercuri atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe.

"Am luat hotărârea ca cei mai importanţi membri ai PNL să fie şi ei prezenţi alături de cetăţeni în manifestaţiile de stradă", a spus preşedintele PNL.

El a adăugat că parlamentarii PNL vor vota la vedere, miercuri, în cadrul şedinţei privind moţiunea de cenzură.

"Următoarele zile vor fi decisive pentru România. Miercuri se va vedea cine pune România pe primul loc şi cine preferă să rămână complicele lui Dragnea şi susţinătorul unui regim toxic pentru România. (...) Obiectivul fundamental al PNL este căderea Guvernului Dăncilă, pentru demantelarea unui regim autocratic, care face un rău imens României, care riscă să scoată România de pe harta ţărilor democrate, civilizate, să scoată România de pe harta euroatlantică", a mai precizat el, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Turcan cat ia pe ora?
1
0
Orban, coaie de arici, Du-te-n ma-ta, mars de-aici!
5
1
daca umbli biat mort si vrei puterea cu orce pret esti civilizat esti bolnav si handicapat dute la medic
1
1
o pitipoanca de-a voastra blocheaza comentariile contra lui orban si pnl
2
2
Du te ba, du te ! ...Nume politice romanesti: Werner, Orban... Traisca ERomania ! Totusi... !
3
0
Vise taica,vise!Cine il trezeste pe penibilul asta?Ii puneti ceva in mincare?
3
0
Limbricii din PNL sunt deschisi la orice , inclusiv sa stea capra , numai sa capete si ei niste oscioare de ros ca tare seceta mare este in partid ...
4
0
Asa ne trebuie un premier ca Orban si un viceprim ministru de la USR cum este senatorul gras care doarme in parlament sau pe o banca in parc cu sticla de bere la cap.
4
0
Vise maica,vise.
4
0
Ce va mai place dictatura lui Dragnea
0
6
chiar nu ti-e rusine alcolistule ? stii care este diferenta intre tine si dragnea??..faptul ca tu ai fost achitat si el nu ...inca...ce ai facut pt tara cat ai fost la putere cu partidul tau de doi lei???..acum vii si dai lectii de etica..iar faptul ca incercati sa intrati la guvernare cu 15 procennte pe care le aveti, este o noua dovada ca sunteti avizi de putere!...deocamdata au fost niste alegeri , hai sa le respectam..apoi la urmatoarele vom vedea pe cine vom alege...in orice caz politicieni ca tine si dragnea
5
0
tu nu vei fi prim ministru , esti prea tantalau ca sa ocupi acest post ! mars si canta la alta masa !
4
0
Mandolina este inebunit sa puna mana pe os. Va lua osul de jos in gura aia a lui cu dinti falsi.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102