REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Orban: Posibili parteneri pentru formarea majorităţii parlamentare sunt USR, PMP, UDMR

Orban: Posibili parteneri pentru formarea majorităţii parlamentare sunt USR, PMP, UDMR

Replica API 26 noiembrie 2020 | 00:00 1313

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi că posibili parteneri cu care liberalii ar putea face majoritate parlamentară după alegeri sunt USR, PMP şi UDMR.

Ludovic Orban

"Aşteptăm să vedem rezultatele alegerilor, în momentul în care avem rezultatele vom şti care sunt posibilităţile de formare a unei majorităţi parlamentare. Din start excludem orice fel de colaborare cu PSD, deci, practic, posibili parteneri sunt USR, PMP, UDMR, cam atât", a spus Orban la B1 Tv, întrebat cu cine va face PNL majoritate parlamentară după alegerile din 6 decembrie, scrie Agerpres.

Întrebat dacă partidul lui Victor Ponta este exclus din această ecuaţie a majorităţii parlamentare, Orban a spus: "Ponta a fost preşedintele PSD, el de fapt are un PSD mai micuţ. Nu e mare diferenţă, adică aproape nu e nicio diferenţă. Eu nu îl uit pe Victor Ponta din perioada în care era preşedinte PSD şi premier, în perioada respectivă fiind în opoziţie, deşi o parte din partidul meu o bucată de vreme... deci eu eram într-o opoziţie aproape radicală. Pactul de coabitare, mai ţineţi minte? După o campanie în care practic Băsescu a fost transformat în inamicul public numărul 1, s-a dus frumuşel fără să ne spună nimic şi a semnat un pact de coabitare cu Băsescu".

Întrebat dacă el va fi viitorul premier după alegerile parlamentare, Orban a spus: "Cred că da".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasa bautura, bufonule.
1
0
Carpa de sters pe jos.
6
0
Partide renumite ca nu urmaresc interesele romanilor, partide formate de securisti , de Soros. Sant de un an la guvernare si au indatorat poporul cu 15 miliarde de euro, se platesc 1 miliard pe luna numai dobanzi, veniturile oamenilor au scazut , si vor scadea dramatic dupa alegeri, cu ministri catastrofali, Catu, Turcan, Bau-Alexandru, Grinda, Anisie, Oros, hoti si prosti, propagheaza minciuni si promisiuni. Doar ne revenisem cu PESEDE, si incompetentii astia care fura cu sacul ne-au intors iar la restrictii si saracie. Mai sant si aia ateii marxisti , cica USR, securisti hoti manipulatori.
6
0
M a frate tu injurai ca PSD e majoritar cu UDMR si acum tu ce faci te unesti cu dusmanu, ba voi in afara de ciolan nu va intereseaza alceva poate din decembrie dispareti ca partid la fel cu a disparut si PDL, voi in loc sa vedeti ce ar trebui sa faceti cu oameni bolnavi de covit si cei care au alte boli care saraci nu mai au unde sa se trateze voi alergati dupa alegeri poate se desteapta si romanul o data si vede ca va bateti joc de ei ,scolile le ati distrus asta va si doriti prosti in tara,pietele inchise cu oameni saraci care isi vad marfa in frig si in mall ati lasat deschis
7
0
adica PDL cu UDMR care au mai bagat tara in kkt, ce prost e romanul si uita repede!!!
6
0
nu isi punea problema "cu cine face el guvern" si tot l-a ajuns Targovistea! Vine si vremea ta!
7
1
Pnl 14% usr plus 9% pmp 3% udmr 4%. Restul sunt psd 60%. Premierul va fi Teodosie. Kwj va fi demis si cercetat penal in lipsa pentru ca o sa ramana pe afara ca urmarit general. Noi o sa ramanem prin tara cu datoriile. Vaccinul anticovid19 o sa umple spitalele cu pacienti cu eczeme la nivelul tentaculelor. Apa la 90 de grade va face un unghi drept.
6
1
adica jigodiile patriei.pnl devii istorie.muieeeeeeeeeee
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614