REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° ConstanÈ›a Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
21.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Orban: Prin moţiunea de cenzură PSD vrea să pună mâna pe putere ca să controleze procesul electoral

Orban: Prin moţiunea de cenzură PSD vrea să pună mâna pe putere ca să controleze procesul electoral

Replica API 26 august 2020 | 21:52 1564

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, luni, că PSD a depus moţiunea de cenzură doar pentru a "pune mâna pe putere" ca să controleze procesul electoral, iar a lăsa ţara fără guvern în momentul de faţă este un act de iresponsabilitate politică.

Ludovic Orban

"Prin această moţiune de cenzură este clar că PSD nu vrea altceva decât să pună mâna pe putere ca să controleze procesul electoral. Nu-i interesează vreun plan de guvernare. Dacă au ceva spus, să se prezinte în alegeri, să-şi prezinte un program de guvernare, să câştige încrederea românilor, dacă sunt în stare. Depunând moţiunea asta de cenzură, arată foarte clar că pe ei nu-i interesează ca România să revină economic, nu-i interesează să existe un guvern care să pregătească absorbţia fondurilor europene, care să finalizeze absorbţia fondurilor europene pe exerciţiul actual, să adopte Planul de Rezilienţă şi Recuperare ca să putem accesa fondurile din facilitatea de Rezilienţă şi Recuperare, să pregătim acordul de parteneriat cu Comisia Europeană pentru bugetul 2021-2027 şi aşa mai departe", a afirmat Ludovic Orban, luni, într-o emisiune la Digi 24, scrie Agerpres.

Potrivit acestuia, sunt extrem de multe provocări cărora trebuie să le facă faţă Guvernul, iar a lăsa ţara fără guvern în momentul de faţă este un act de iresponsabilitate politică.

Pe de altă parte, Ludovic Orban a precizat că, în aşteptarea deciziei Curţii Constituţionale privind legalitatea moţiunii, PNL nu stă "cu mâinile în sân", ci a declanşat negocieri cu toţi parlamentarii, cu argumentul că oricum alegerile vor decide peste trei luni cine va conduce România.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pentrutoti ce de mai jos, un sfat care nu poate fi neglijat- asta ca sa nu mori de grija altuia'' DIN BETIE TE TRJESTI , DAR DIN PROSTIE, MINCIUNA, HOTIE-NICIODATA-CONSCRET INTREG PSD''
5
1
cate un leu la postare vajnicii mei lingai de cacat pesedist ??? Manca-mi-ati cacatul de slugi muiste !!!
4
4
Asa gandesti, betivule? Deci cine are puterea controleaza alegerile? Vreti sa le controlati voi, inteleg? Si ce inseamna "a controla" alegerile? A fura voturi, cumva? Gura pacatosului adevar graieste...
6
5
sica esti de 100 de ori mai prost ca dancila.multi din cei care o injurau si-au dat seama de asta ,dar nu vor recunoaste.multi din penalisti tai boule
7
5
Orbane au plan si l-au prezentat scurt si mediu nu ca tine in 2027 si cat ar convinge nare cum sa lupte cu tableta stsului
6
7
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
9
7
Asa mai bine il controlati voi
11
7
Poate te cred coafezele...Ca interimar,tot tu organizezi iar STSul lui jonanus numara.
11
7
In caz contrar vom avea decese. Lumea a stat dar a stat si economia. Virusii nu au stat, decese sunt si guvernu da vina pe noi. Vin alegerile si se limpezesc aceste chestiuni. Daca romanii nu pedepsesc la vot dictatura PNL sunt in pericol. Partidele politice vor intelege ca ne place dictatura.
10
8
Vreau sa il tin prim ministru pe acest betiv ordinar care tine de scaun ca nu il mai angajeaza nimeni pana la sfarsitul vietii lui.Datorita consumului de alcool nu mai este nevoie sa il imbalsamez ca pe Lenin el este deja imbalsamat.
16
8
Cine are puterea controleaza sistemul electoral. D aia kwj l a schimbat pe seful sts. Credeau ca fac alegeri anticipate. Ha ha ha! Le a tras o corona. I a imbogatit dar le a luat puterea. Dupa ce trece motiunea incepe circul in strada. Meetinguri hastagrezist. Oengisti batuti de jandarmi. Demonstratii cu copii in carucioare. Gaze lacrimogene. Tot tacamul. Doar ca de data asta vor iesi la demonstratii si pesedistii. Sa vezi bataie la tv. Imi bag deja la rece niste bere neagra si fistic. Tranzactiile pe bursa merg ca unse. Daca teatrele sunt inchise o sa ma distrez cu tv ul. Incurca i drace!
12
9
Astia de la PNL CHIAR NE CRED PROSTI. PREA MULTA AROGANTA!
17
10
Lasa ca vreti sa l controlati voi, panaramelor ce sunteti!
16
10

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369