REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Orban: Profesia de poliţist a devenit şi mai riscantă în contextul COVID-19; sprijiniţi munca lor respectând legile în vigoare

Orban: Profesia de poliţist a devenit şi mai riscantă în contextul COVID-19; sprijiniţi munca lor respectând legile în vigoare

Replica API 26 martie 2020 | 00:00 935

Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban afirmă că profesia de poliţist a devenit şi mai riscantă în contextul pandemiei de COVID-19 şi face apel la cetăţenii români să sprijine munca acestora respectând legile în vigoare şi regulile pe care le-a impus urgenţa sanitară actuală, într-un mesaj adresat cu prilejul Zilei Poliţiei Române.

"Astăzi, 25 martie, este Ziua Poliţiei Române, o zi care, anul acesta, ne confirmă, dacă mai era nevoie, misiunea dificilă şi plină de riscuri pe care o au oamenii legii pentru siguranţa noastră, a cetăţenilor. Mai ales acum, când trecem printr-o perioadă fără precedent pentru România şi pentru întreaga planetă, vedem implicarea continuă a poliţiştilor în lupta aproape inegală cu un inamic invizibil în faţa căruia nu vrem să ne dăm bătuţi", susţine Orban în mesajul său.

Premierul subliniază că starea de urgenţă implică şi mai multe eforturi din partea Poliţiei Române.

"Sunt măsuri fără precedent pe care le-au impus multe alte state aflate în situaţia noastră şi pe care cetăţenii trebuie să le înţeleagă şi să le respecte. Profesia de poliţist este riscantă prin definiţie, dar în contextul pandemiei COVID-19 a devenit şi mai riscantă, pentru că sunt expuşi asemenea tuturor pericolului de îmbolnăvire. Ei sunt la datorie, în stradă, pentru noi, iar noi, la rândul nostru, trebuie să înţelegem că tot efortul lor este pentru binele, pentru sănătatea şi pentru siguranţa noastră. Vă îndemn pe toţi să le fim parteneri şi să le sprijinim misiunea printr-un gest de responsabilitate personală şi socială: STAŢI ÎN CASÄ! Fac apel, dragi români, să sprijiniţi munca poliţiştilor respectând legile în vigoare şi regulile pe care le-a impus urgenţa sanitară actuală", afirmă Orban, potrivit Agerpres.

Premierul le transmite poliţiştilor români admiraţia şi felicitările sale pentru tot ce au făcut până acum.

"Preţuiesc munca lor, le doresc tuturor sănătate şi îi asigur de tot sprijinul. La mulţi ani, Poliţiei Române şi tuturor angajaţilor din structurile ei!", mai spune Orban.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum politistii sunt buni ieri orbane erau spagari, betivi, aveau salarii si pensii nesimtite. Daca iti intorceau acum spatele ce faceai orbane ? Luai muie !
2
0
Era riscanta si inainte meseria de politist ,nu serios? poate era riscant pt. ei sa fie prinsi ca iau spaga,ca din cate stiu Romanii nu au spre ex. arme de foc asa cum este in state.Acolo da politistii risca in fiecare secunda pe salarii nu foarte mari.La noi au fost politisti care au impuscat oameni doar pe motiv ca fug sau nu opresc la semnalul lor desi aveau si alte mijloace mai putin letale.Si stim foarte bine ca legaturile lor cu interlopii sunt stranse si acum.Asa ca lasa ne si plimba ursul cu gargara ta ieftina.
2
1
La multi ani! politistilor. sa aveti grije de voi ca si noi va ajutam. stam prin case. cuminti si cu speranta ca pandemia nu ne va ucide.
3
2
Politistii beneficiaza de o gramada de drepturi. In celalalt sens activitatea lor lasa mult de dorit. Hotii care m-au bantuit de mai multe ori nu au fost prinsi nici in ziua de azi.
4
2
Trimite-ti politistii in strada fara manusi si masti pe care si le cumpara din banii lor ! Pevoi va futea grija doar de Algeri anticipate pana acum o luna . Faceati bai de multime la 8 martie de Ziua Femeii in loc sa inchideti granitele ! Urata aia clapauga de la Ministerul Muncii de 8 martie topaia cu inca 300 de femei liberale in loc sa ia masuri de izolare ... ati futut 2 saptamani aiurea si acum romanii sunt aruncati in ghearele bolii crunte !
3
3
Nu erau politistii acum o luna prosti si spagari? Nu aveau pensii si salarii nesimtite? Acum sunt buni, sa tina in frau milioane de romani isterizati cu riscul propriei lor sanatati si a familiilor lor. Halal clasa politica avem!
3
3
Trebuia sa apara o situatie de criza ca sa va dati seama dle premier LUDOVIC ORBAN, cat de importante sunt unele institutii ale statului: politia, armata, jandarmeria. De ziu lor va inghesuiti cu flatarisirile la ison cu presedintele dar cu dotarile si alocarile financiare pt inzestare mai putin. Dupa ce trece pandemia ii veti uita impreuna cu intreaga clasa politica.Poate invatati ceva din sezonul de primavara al coronavirusului COVID 19 incat sa fiti pregatiti pt sezonul de toamna-iarna al COVID 20
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218