REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Orban promite o implicare totală a Guvernului în realizarea metroului din Cluj-Napoca

Orban promite o implicare totală a Guvernului în realizarea metroului din Cluj-Napoca

Replica API 23 septembrie 2020 | 00:00 957

Premierul Ludovic Orban a declarat marţi că Guvernul susţine, alături de Ministerul Transporturilor, realizarea unui metrou la Cluj-Napoca, caracterizând proiectul ca unul important şi curajos.

"Avem un proiect important, curajos, în care cred că puţină lume crede, şi aici mă refer la metrou, dar sunt aici ca să vă garantez o implicare totală a Guvernului, alături de Primăria municipiului Cluj-Napoca, în realizarea acestui obiectiv, care este extrem de important şi de util. Traficul în Cluj a atins nişte indicatori care fac necesară, eficientă şi utilă realizarea unei investiţii. În prima fază, o linie de metrou pe o lungime de 16 kilometri. Sigur că ulterioare dezvoltări urmează să fie discutate, dar în ceea ce ne priveşte, Guvernul susţine acest proiect", a declarat prim-ministrul Orban într-o conferinţă de presă la Cluj-Napoca, scrie Agerpres.

Orban a precizat că Executivul are un angajament clar, ca într-un parteneriat cu Primăria municipiului Cluj-Napoca şi cu Consiliul Judeţean Cluj să susţină toate proiecte de investiţii importante din judeţ.

Dintre aceste proiecte, premierul a amintit centura metropolitană a Clujului, trenul metropolitan care utilizează infrastructura feroviară, o legătură mai bună cu autostrada, prin Mărtineşti, modernizarea şi electrificarea căi ferate pe traseul Cluj Napoca - Oradea - Episcopia Bihor, spitalul regional Cluj de la Floreşti, spitalul pentru copii şi dezvoltarea aeroportului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DESPRE DRUMUL ASFALTAT CARE TRECE PE LA POARTA LUI boc SI DUCE IN STATIUNEA KAKA NU MAI VORBITI ????
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367