REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Orban RĂBUFNEȘTE după ce Dragnea a anunțat că Iohannis vrea să rupă coaliția: 'Este o minciună gogonată a lui Dragnea'

Orban RĂBUFNEȘTE după ce Dragnea a anunțat că Iohannis vrea să rupă coaliția: 'Este o minciună gogonată a lui Dragnea'

Replica API 8 august 2018 | 02:33 400

Liderul PNL, Ludovic Orban, a catalogat drept "o minciună gogonată" afirmația lui Liviu Dragnea potrivit căreia președintele Klaus Iohannis le-ar fi spus liberalilor că vrea să negocieze cu Călin Popescu-Tăriceanu pentru a rupe coaliția PSD-ALDE.

"Este o minciună gogonată a lui Dragnea, de unde să ştie el ce am discutat noi? Probabil îi e frică de eventuala părăsire a coaliţiei majoritare de către ALDE, dar dacă ALDE va pleca din coaliţia majoritară va pleca, va pleca din cauza lui", a afirmat președintele PNL, Ludovic Orban, luni la Parlament.

Întrebat dacă vede o posibilă alianță cu ALDE, Orban a răspuns: "PNL s-a situat ferm într-o opiziţie dură, solidă, inteligentă împotriva actualei majorităţi care îşi bate joc de România. În toate acţiunile noastre am colaborat cu toţi partenerii din parlament, cu asociaţii şi de asemenea cu orice cetăţean care ne împărtăşeşte punctul de vedere şi valorile. În mod evident continuăm această cooperare până la atingerea obiectivului fundamental de a pune punct acestei guvernări dezastruoase pentru România. PNL este în opoziţie, în timp ce ei sunt bine mersi din 2014 alături de PSD. Cine este alături de PSD nu este prietenul PNL".

Președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat, duminică seară, că la discuția dintre președintele Klaus Iohannis și liberali, șeful statului le-ar fi spus că el va conduce PNL, dându-le sarcina de a se ocupa de alte partide și precizând că de negocierile cu ALDE se va ocupa el personal, scrie Mediafax.

"I-a chemat la Cotroceni. Au ieșit pe surse multe informații despre discuția de acolo. Le-a spus din acel moment că el va conduce PNL, nici Orban, nici ceilalți. A dat sarcină să atragă alte partide și le-a spus – «mie lăsați-mi personal ALDE, că negociez cu ei să iasă din coaliție»", a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, duminică seară la Antena 3.

Președintele social-democraților a spus că informațiile le are de la cineva care a participat la discuție.

"În sensul că să-i convingă pe cei de la ALDE și pe domnul Tăriceanu să iasă din coaliție. Sunt convins că domnul Tăriceanu nu-și va distruge cariera politică. A mai refuzat o dată. Am aflat de la cineva de acolo, de la discuție", a completat Dragnea.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o adaugire la brand-ul de tara:MUIE PSD ,dar si lui LIV-JONG-UNU, ca sa nu fie gelos.
1
0
O fi el orban prost dar sa nu uitam esenta : Brandul de tara, muie pesede !!!
2
0
Probabil ca in asa zisul PNL au mai ramas macar zece oameni normali la cap,insa tocmai ei nu sunt cei promovati. In consecinta,PNL cu indivizi ca Orban la conducere se duce sub nivelul metroului. Nu-i nimic,dupa asta ALDE probabil va fi opozitia la PSD,intr-un oarecare viitor,insa fara a coopta si pe actualii penelisti vanduti abuzatorilor din tara asta. Astia din asa zisa dreapta nu inteleg ca scopul lor ar trebui sa fie munca pentru tara,nu lupta importriva altui partid,cu riscul ingroparii tarii. Confruntarile de idei si programe nu mai exista,ci doar razboi al imposturii,al propagandelor.
0
0
am emis un partzuri din putul gandirii mele liberale.Acum astept sa fac cunoscuta noua deviza liberala Multa muie PNL muie liberalilor .de pretutindeni!
2
3
cantaretule!!!!
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614