REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Orban: Salariile şi pensiile - plătite la termen; nu vom mai plăti salarii celor ce au intrat pe uşa din dos

Orban: Salariile şi pensiile - plătite la termen; nu vom mai plăti salarii celor ce au intrat pe uşa din dos

Replica API 16 noiembrie 2019 | 03:53 483

Salariile şi pensiile vor fi achitate la termen, însă nu vor fi plătite în continuare salarii celor ''care au intrat pe uşa din dos în instituţiile publice'', ''pe bază de pile sau de carnet de partid'', a declarat vineri, la Braşov, premierul Ludovic Orban.

"În ceea ce ne priveşte, onorăm toate cheltuielile necesare ale bugetului. Sigur că ceea ce vom considera cheltuieli necesare le vom face să dispară din cheltuielile bugetului. Salariile şi pensiile vor fi plătite la termen. Dar nu vom plăti în continuare salarii la cei care au intrat pe uşa din dos în instituţiile publice, pe bază de carnet de partid sau pe bază de pile şi rubedeniile clientelei politice a PSD şi cei care nu-şi fac treaba", a precizat Orban.

El a amintit că a declanşat un proces de refacere a capacităţii administrative a instituţiilor guvernamentale şi, de asemenea, de reducere a dimensiunii aparatului birocratic.

"Am început cu reducerea numărului de ministere, vom continua cu reducerea numărului de entităţi publice aflate în subordinea Guvernului şi în subordinea ministerelor, astfel încât să asigurăm o administraţie cât mai eficientă, o administraţie cât mai lipsită de proceduri inutile care să asigure fluenţa tuturor proceselor administrative necesare pentru asigurarea de servicii de calitate şi prompte către cetăţeni, de asemenea o relaţie normală şi firească cu mediul de afaceri care să încurajeze orice fel de investitor", a arătat premierul.

Potrivit acestuia, cu siguranţă ''vor exista paşi pe care Guvernul îi va derula pentru a construi instituţii mai eficiente, care cu adevărat să aibă capacitatea de a genera şi de a pune în practică toate politicile publice de care are nevoie România pentru dezvoltare''.

Premierul Orban a participat vineri la ceremonia de semnare a contractului de finanţare a proiectului de modernizare a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Placerea taiatului:Tai si beau,beau si tai!
0
0
nepotismul,clienteala politica, curvasaria nu o sa dispara niciodata din romania !
1
0
da afara pe cei care au intrat pe usa din dos a alora sa-i bage pe usa din dos pe ai lor ZAT UNGUR
1
0
ce bravo asta nu a avut servicu in viata lui tigan unguresc maninci c ca e salcim
3
0
Bravo! Te felicit d-le Orban. Te sustin. Cum sa platesti salarii uriase celor care au intrat pe usa din dos in institutiile pubice: pe baza de pile, neamuri, amantlacuri,.... etc. ?? Avem nevoie de o administratie cat mai eficienta, nu de trantori care fac figuratie, platiti de la buget. Decizie CORECTA !
1
2
astia numai ameninta; se vede ca tac-su a fost securist; culmea tupelui, a aniversat revolta anticomunista de la Brasov.
3
2
Cum ai intrat cu japca prim ministru.muie fara numar
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920