REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Orban și Iohannis, discuții la Cotroceni pe rectificarea bugetară și salariul minim

Orban și Iohannis, discuții la Cotroceni pe rectificarea bugetară și salariul minim

Replica API 26 noiembrie 2019 | 02:43 431

Klaus Iohannis, Ludovic Orban, foto știri.tvr.ro

Premierul Ludovic Orban merge luni seară la Palatul Cotroceni, pentru o discuție cu președintele Klaus Iohannis pe tema rectificării bugetare și a creșterii salariului minim, spun surse politice.

Premierul a zis luni că Guvernul va finaliza până marți seara forma definitivă a ordonanței de urgență privind rectificarea bugetară, el respingând informațiile potrivit cărora vor fi reduse fondurile de la Educație, Transporturi și din cofinanțarea pe fonduri europene.

El a precizat că primul și cel mai important obiectiv este asigurarea resurselor financiare pentru toate instituțiile publice și autoritățile locale, bani necesari pentru plata salariilor, diferitelor drepturi sociale și a unor cheltuieli de funcționare cum sunt iluminatul public, încălzirea școlilor.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat săptămâna trecută că Guvernul va lua săptămâna aceasta o decizie în ceea ce privește creșterea salariului minim, însă a refuzat să avanseze un procent, așa cum a făcut premierul Ludovic Orban, care a lansat un procent de 7,2%.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taiati pensiile speciale, indemnizatiile speciale de jde mii de euro..anulati indemnizatiile REVOLUTIONARILOR! Sa primeasca doar cei raniti si ramasi cu sechele, si urmasii revolutionarilor decedati daca nu au venituri. Atat! PSD a facut prapad in buget si de platit platim noi toti. Noi si copii copiilor nostri!
7
0
Reduceti numarul de bugetari.
6
1
Orban!!!! Comanda la mine !!!
5
2
orice categorie de pensionar sa aleaga intre salariu si pensi.nu ingradim dreptul la munca, dar la privat, daca fac fata cerintelor.mai au si tinetii nevoie de loc de munca, dar nu pot de ei.nici un guvern nu a avut curaj sa reglementeze asta. De asemenea cadrele nilitare iesite la pensie la 50 de ani si angajate din nou tot acolo sau la stat. si uite cum se face rost de bani. nu mai zic de impozitul pe marile averi sau pensiile speciale. punem pariu ca nu veti face nimic din toate astea.
8
3
Foaie verde de dudau ,si-o sa fie si mai ...bine!
6
1
taiati salariile uriase si nejustificate ale medicilor si dati legea ori la stat ori la privat
12
2
Taiati pensiile speciale. Este primul lucru pe care trebuie sa-l faceti.
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218