REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Orban: Singura certitudine este că nu vom face cu PSD niciun fel de înţelegere guvernamentală

Orban: Singura certitudine este că nu vom face cu PSD niciun fel de înţelegere guvernamentală

Replica API 16 septembrie 2020 | 00:00 978

PNL va participa "pe propriile picioare" la alegerile parlamentare şi nu va face cu PSD niciun fel de înţelegere guvernamentală, potenţialii parteneri fiind USR PLUS şi cei din Partidul Popular European, a declarat, marţi, preşedintele liberalilor, premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban

"PNL este cel mai puternic partid din România, este un partid care se bucură de cea mai mare încredere din partea cetăţenilor şi e normal că PNL participă la alegerile parlamentare pe propriile picioare. Singura certitudine este că nu vom face cu PSD nicio formă de înţelegere guvernamentală. Potenţialii parteneri, evident, sunt partenerii din Partidul Popular European şi USR PLUS. Aş prefera o majoritate PNL", a afirmat Orban, la sediul PNL, întrebat dacă partidul va face alianţe, înţelegeri cu vreo formaţiune la alegerile parlamentare.

Liderul PNL a adăugat că la alegerile locale "bătălia cu PSD este de o dificultate extrem de mare".

"Mai avem 10 zile (...) şi am stabilit intensificarea campaniei directe a candidaţilor PNL. Ne luptăm cu 28 de baroni roşii şi cu peste 1.600 de satrapi locali care au ţinut localităţile în sărăcie şi lipsă de speranţă. Bătălia cu PSD este o bătălie de o dificultate extrem de mare. Obiectivul nostru este de a scăpa cât mai multe judeţe de baronii roşii şi de a câştiga cât mai multe primării care au fost conduse de PSD şi care primari PSD care şi-au bătut joc de localităţile unde au fost primari", a susţinut Orban.

El a salutat prelungirea termenului de depunere a solicitărilor de vot prin corespondenţă la alegerile parlamentare şi a anunţat o campanie de informare pentru românii din diaspora.

"Vom face o campanie în acest sens, să-i informăm pe românii din diaspora privitor la votul prin corespondenţă, astfel încât, mai ales în ţările unde există riscul de a nu se permite organizarea secţiilor de votare, să informăm toţi românii din ţările respective că modalitatea cea mai sigură de exprimare a votului este votul prin corespondenţă", a explicat premierul, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nimicurile psd-isti se pot lauda cu cei mai analfabeti, agramati, inculti, hoti, borfasi, escroci, mincinosi, dezinformatori- toti liderii au facut puscarie, au devenit scriitori si au ramas cu averile furate- intacte
0
0
Vise de betiv ordinar. Cel mai mare partid este partidul care iti da tie muie mai betivule cat si lui KWI
2
2
De unde ai scoso si pe asta cu"PNL cel mai puternic partid din Romania"ma ORBANE,poate in sondaje dar alea nu se pun ma tantanlaule,asteapta alegerile pt.ca deocamdata PSDisti au cei mai multi parlamentari.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614