REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Orban: Singura soluție este refacerea coaliției cu USR-PLUS și UDMR

Orban: Singura soluție este refacerea coaliției cu USR-PLUS și UDMR

Replica API 21 septembrie 2021 | 00:00 717

Joaca de-a politica trebuie să se termine, a declarat, marți, președintele PNL. Ludovic Orban a reiterat ideea potrivit căreia singura soluție este refacerea coaliției cu USR-PLUS și UDMR. „Cine seamănă vânt, culege furtună”, adaugă acesta.

Ludovic Orban

Orban a afirmat că politicienii nu își pot permite să se joace cu soarta României și este vital ca, într-un termen cât mai scurt, „prin participarea tuturor actorilor politici”, să se ajungă la o soluție clară pentru a pune capăt crizei politice.

„Poziția noastră categorică este coaliția care poate să asigure o guvernare în beneficiul României: coaliția care s-a format după alegerile parlamentare între Partidul Național Liberal, USR-PLUS, UDMR, cu sprijinul grupului minorităților”, a afirmat președintele PNL, potrivit Mediafax, citat de antena3.ro.

Potrivit acestuia, în caz contrar nicio reformă nu poate fi făcută.

„Joaca de-a politica trebuie să se termine. Cine seamănă vânt, culege furtună”, a adăugat acesta.

Orban a menționat data de 1 septembrie când, prin „luarea unor decizii unilaterale, am intrat într-o criză politică care afectează România”, aflată în fața unor provocări cărora trebuie să le facă față cu succes.

Susținătorii lui Ludovic Orban au lansat, marți, un apel pentru soluționarea crizei politice și guvernamentale și spun că președintele PNL este cel îndreptățit să asigure conducerea Guvernului în calitate de prim-ministru.

Mai mulți parlamentari și aleși locali PNL au participat marți la un eveniment public în care și-au arătat susținerea față de liderul partidului. „Stabilitatea politică este esențială, le-am promis românilor că facem treabă, ne este jenă să mai răspundem întrebărilor oamenilor”, au spus politicienii liberali.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Singura solutie e sa soogeti poola toti
5
1
Guvern de pierzatori si tradatori!
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614