REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Orban: Suntem dispuși la toate formele de protest legale pentru a împiedica orice lovitură dată justiției

Orban: Suntem dispuși la toate formele de protest legale pentru a împiedica orice lovitură dată justiției

Replica API 11 decembrie 2017 | 00:00 385

Președintele PNL, Ludovic Orban, a cerut, duminică, cetățenilor, să iasă în stradă și să protesteze pașnic, pentru a arăta actualei puteri că trebuie să țină cont de ''ceea ce vrea majoritatea zdrobitoare din societate", notează Agerpres.

"Suntem dispuși să apelăm la toate formele de protest legale, constituționale (...) pentru a împiedica orice lovitură dată împotriva independenței justiției, împotriva domniei legii, împotriva drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor (...) Apelez la toți colegii mei, la toți simpatizanții noștri să nu fie pasivi, la toți cetățenii români, care se gândesc la binele României. Pasivitatea astăzi este o formă de complicitate (...) Trebuie să ieșim în stradă să manifestăm pașnic și să arătăm acestei puteri că, deși are o majoritate conjuncturală dictată de niște promisiuni mincinoase, (...) trebuie să țină cont de ceea ce vrea majoritatea zdrobitoare din societate", a spus Orban, într-o conferință de presă, alături de liderul USR, Dan Barna, și de fostul premier, Dacian Cioloș.

În opinia sa, România este "într-un punct critic". "În Parlament nu se dezbat simple modificări ale legilor justiției. De un an de zile, în Parlament, are loc un atac sistematic împotriva drepturilor și libertăților fundamentale ale românilor, (...) împotriva independenței justiției. Treptat, PSD capturează statul român", a arătat Orban.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu esti roman , lupti impotriva romanilor . Cum e cu alcoolemia de la accidente ??????
2
0
Acest individ este cel mai sla ,atat la propriu cat si la figurat,pe care la avut pnl,pana acu cu exceptia ALINEI,oameni de factura majora ca Antonescu,Tariceanu ETC.le va fi greu sa patrunda iar la conducere,di cauza acestor hiene protapite la varf.Noi cei cu spirit liberal trebuie sa ne gandim serios pe mana cui a ajuns acest pnl.,
3
0
dao-ncolo de pupincureala scamatoreasca. Nu mai tine cu glumite si asocieri conjuncturale. Tine -ti cu demnitate functia.
2
0
forma de protest pentru tine, mai Orban, ar fi sa te lasi de baut, boschetarul dracu!
6
0
acest unguroid care numeste majoritatea ciuma rosie ar trebui izgonit din tara sa se duca la neamurile sale din vest.El este obiectul care a contribuit la alegerea sasului in fruntea tarii.Avea dreptate CRIN cand spunea ca este un mare bou dar nu-l credeam.Lupta politica nu se duce in strada boule ci in parlamentul transformat de useristi in ciec si dormitorHALAL ROMANIE
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367