REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Orban susține că dacă PNL va ajunge la guvernare, va schimba legea salarizării

Orban susține că dacă PNL va ajunge la guvernare, va schimba legea salarizării

Replica API 3 iulie 2017 | 00:00 374

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat duminică seara că, dacă PNL va veni la guvernare, va modifica legea salarizării, din mai multe motive, acuzând faptul că actualele creșteri prevăzute sunt "fără niciun fel de analize" și creează haos.

"Este o lege care creează mai mult haos și, mai devreme sau mai târziu, va fi exact cum s-a întâmplat la vechea lege a salarizării adoptată în 2010, s-a prorogat termenul de intrare în vigoare. La fel se va întâmpla cu această lege a salarizării", a spus Orban.

Întrebat care ar fi motivele pentru care ar schimba legea salarizării, liderul PNL a precizat că, în primul rând, nu este sustenabilă, afirmând totodată că nu se știe ce se va întâmpla cu economia până în 2020, notează Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Orban PNL are dreptate. Trebuie sa votam opozitia ca sa schimbe legile existente nu ca sa le imbunatatim. Deci partidele au un singur scop, sa produca haos. Bravo PNL ca ai recunoscut rostul tau.
0
2
corect,daca va ajunge,ceeace nu este cazul,ce nu au distrus penelei o v-a face iohanus ,hotul cu multe case altora
0
2
Mai bine ca PNL sa fie dat naibii uitarii. Ce a fost a fost,la fel ca si cu PNTCD. Vremurile s-au schimbat,avem nevoie de ceva nou si bun pentru azi si maine.A tine PNL-ul in top doar pentru ca a fost candva un partid bun pentru epoca trecuta e solutie pentru scenariu de film,viata reala dovedind ca e nevoie de alt fel de abordari in toate privintele.Pai de ce sa nu avem partidul matriarhal sau alianta inchizitiei ,ori ceva asa,ca sa aratam ca tinem la istorie si traditii? Nu! Vrem un viitor fara greselile trecutului !Acum nu avem PNL,el este o emulsie cu PDL,un rahat cu perje.
1
3
Daca PNL ajunge la guvernare ! Daca ...
2
0
Astuia cu Grecia lui: idiotule, paralela intre Grecia si Romania se sustine doar intr-un singur punct, nu cum te-a spalat pe creier Basescu. Economia Greciei este 80% greceasca. Economia Romaniei este 80% multi-nationala. Asa cum grecii evitau platitul impozitelor in tara lor, asa si multi-nationalele exporta profitul prin varii metode din Romania, raportand pierderi aici, platind - pe cale de consecinta -impozite spre zero. Crezi ca acel "zero" platit de multi-nationale aici iti va da tie pensie in viitor? Crezi prost!
3
3
ma surprinde lipsa de intelegerea a multor comantatori. Salariile au fost taiate ptr a nu se ajunge precum Grecia, dar acum , cu aceasta ciuma rosie, intr-un viitor nu prea indepartat, nu vom mai avea nici pensii, poate ati observat ca pusesera ochii pe pilonu lII de pensii, daca nu observam, ramaneati cu ochii in soare. Cand va veti desmetici, toate regretele nu vor mai face doi bani. Ei vor fi bine mersii, cu bani in strainatate, si-au facut legii ptr a fi aparati, pe cand pe dvs cine va apara?
3
3
mai sorosist imputit , vrei sa tai iar salariile ? faci parte din gasca de javre care au taiat salarii si pensii .
3
3
Daaa ai schimbat cioara cu maimuta betivanule.
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614