REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Orban: Trebuie mult mai multă deschidere pentru nevoia sportului românesc de a obţine resurse

Orban: Trebuie mult mai multă deschidere pentru nevoia sportului românesc de a obţine resurse

Replica API 13 mai 2021 | 00:00 883

Sportul românesc are nevoie de resurse, iar autorităţile trebuie să trateze cu mai multă deschidere acest aspect, a declarat, miercuri, preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, la evenimentul de aniversare a Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti, la 73 de ani de la înfiinţare.

Ludovic Orban

"Am ţinut să fiu prezent, pentru că ştiu că aici s-au născut adevăraţi performeri, oameni care au reuşit să iasă pe primul loc în competiţii europene, mondiale şi că merită aprecierea, respectul nostru şi recunoştinţa noastră. Doresc clubului să se dezvolte în continuare, să facă faţă competiţiei naţionale şi, mai ales, competiţiei pe plan global", a precizat Orban, scrie Agerpres.

El a adăugat că lumea modernă este una care presupune nu numai factorul uman, deşi, "până la urmă, omul sfinţeşte locul", ci şi alte aspecte, precum investiţii mai importante.

"Trăim într-o lume în care tehnicile evoluează, progresele ştiinţifice, tehnologice, generează un impact şi asupra competiţiilor în diferite sporturi. De asemenea, ştiu că autorităţile trebuie să privească cu mult mai multă deschidere nevoia sporului românesc de a obţine resurse, de a mobiliza resurse, nu neapărat resurse publice, dar de a genera sisteme prin care să poată mobiliza resurse pentru a putea susţine activitatea, în primul rând, la firul ierbii şi apoi activitatea instituţiilor, a cluburilor care asigură performanţa în competiţiile europene mondiale. La Mulţi Ani Clubului Dinamo şi vă doresc să vedem sportivi pregătiţi aici într-un timp cât mai scurt", a transmis preşedintele PNL.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218