REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Orban: Trebuie să venim cu un Guvern suplu, de maximum 15 ministere

Orban: Trebuie să venim cu un Guvern suplu, de maximum 15 ministere

Replica API 11 iunie 2019 | 01:07 383

Ludovic Orban

Preşedintele liberalilor, Ludovic Orban, afirmă că PNL trebuie să vină cu un "Guvern suplu", de maximum 15 ministere.

"Nu putem guverna, ca liberali, cu 28 de miniştri, cu 100 şi aproape 60 de agenţii, oficii, autorităţi, cu vreo 40 şi ceva de servicii deconcentrate în teritoriu, cu peste un milion de angajaţi în sectorul public. Nu se poate! Noi, ca partid, trebuie să venim cu un Guvern suplu, european, de 14, maximum 15 ministere, cu o reformă profundă a tot ce înseamnă toate celelalte autorităţi ale administraţiei publice centrale care plimbă hârtii şi atât, care nu fac altceva decât să reprezinte o frână în calea initiaţivei individuale", arată Orban, într-o postare publicată pe pagina de Facebook a PNL.

Orban subliniază că actualul sistem, pe care îl cataloghează ineficient, nu mai poate fi menţinut.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Radu Cristian, primarul Mangaliei a demolat garajele fara nicio logica, de-avalma si-nlocul lor numai mizerie si ziduri daramate. Arata Mangalia ca dupa cutremur! Nu puteati sa demolati, faceati ceva frumos cum ati promis, sa vada omul ca faceti treaba serioasa si, dupa aia demolati in alt cartier si tot asa! Dar voi CL si primarul v-ati pus pe daramat si nimic in loc! Pacat de orasul asta care-a intrat pe mainile unor asa de prosti edili.
5
0
Sica mandolina se viseaza premier dar el si ceilalti handicapati din PNL si USR nu au un program de guvernare si nici nu stiu altceva decat sa latre. Multa muie domnilor
3
2
In Mangalia, Bld. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.
7
1
guvern european totul e acum european numai vinul e din ala neaos ghiurghiuliu aaaah ce bun e! deocamdata fa guvernul pe facebook si mai vedem.
5
1
Mai ,,dute mai betivane si te culca,,,,,
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108