REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Orban: Unirea provinciilor româneşti prin autostrăzi, o prioritate

Orban: Unirea provinciilor româneşti prin autostrăzi, o prioritate

Replica API 1 decembrie 2019 | 00:00 320

Unirea celor trei provincii româneşti prin autostrăzi reprezintă o prioritate pentru Guvern, a declarat, duminică, la Alba Iulia, întrebat despre acest obiectiv, premierul Ludovic Orban.

"Este unul din obiectivele noastre prioritare. Autostrada de pe coridorul IV Pan-european, cele cinci tronsoane de la Piteşti la Sibiu sunt 'prioritate zero'. De asemenea, Autostrada 'Unirii', cum îi spunem noi, Autostrada Tîrgu Mureş - Iaşi - Ungheni, şi nu numai Tîrgu Mureş - Iaşi - Ungheni, ci şi legătura cu graniţa de vest, de asemenea, reprezintă o prioritate. Tot printre priorităţi, reprezintă o 'prioritate tot zero' realizarea tronsonului de autostradă Comarnic - Braşov", a declarat şeful Guvernului.

În altă ordine de idei, Ludovic Orban a spus că 1 Decembrie este "simbolul unităţii românilor, simbolul unor realizări spectaculoase, ce ar trebui să reprezinte imboldul gândirii, simţirii şi acţiunii fiecărui român, acum şi pe viitor".

Orban a apreciat că România "poate avea un destin măreţ, România are şansă să obţină respectul, aprecierea partenerilor noştri şi fiecare român are şansa să reuşească, în viaţă, în ţara lui".

Şeful Guvernului a participat duminică la manifestările organizate în Alba Iulia de Ziua Naţională, la împlinirea a 101 ani de la Unirea Transilvaniei cu România. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a promis si hitleristul in campania electorala din 2014 si nu a facut nici un km de autostrada...
1
0
Ai promis!Daca nu faci te ia dracu !
2
1
Au timp. PNL si USR vor sta 10 ani la putere. Asa ca au timp sa faca autostrazi. Asa s-au laudat. Asteptam aurostrazile deci.
0
2
A spus ca nu ne trebuie autostrazi.
3
0
Ba da.te.n plm
1
3
lasa autostrazile pot sa mai astepte cum am stat pana acum mai stam si fara hai mai bine sa ne bucuram de ziua nationala si sa petrecem cu mult vin bun din belsug si voie buna
1
3
DNA sa bage coruptii la puscarie! Cu abuzul in serviciu si coruptia celor deja trimisi in judecata si cu ce are acum in lucru si sa scoata imbuibatii lenesi cu salarii uriase de la stat
7
1
pai sa te vad cumetre. daca pana in Pasti nu ai semnate contractele de executie la ce ai spus aici poti pleca.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218