REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.1° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.1° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Orban - videoconferinţă cu premierul Poloniei. A fost prezentat modelul Fondului Polonez de Dezvoltare

Orban - videoconferinţă cu premierul Poloniei. A fost prezentat modelul Fondului Polonez de Dezvoltare

Replica API 22 mai 2020 | 00:00 1107

Premierul Ludovic Orban a avut, joi, o reuniune - în regim de videoconferinţă - cu prim-ministrul polon Mateusz Morawiecki, ocazie cu care a fost prezentat modelul Fondului Polonez de Dezvoltare, urmând ca discuţiile pe această temă să continue la nivelul echipelor de experţi din cele două ţări.

Sursa foto: gov.ro

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Guvernului, cei doi oficiali au trecut în revistă stadiul şi perspectivele de dezvoltare a relaţiei bilaterale, inclusiv în domeniile economic şi comercial, pe fondul măsurilor de relansare economică avute în vedere la nivel european şi naţional, după criza generată de pandemia de COVID-19.

"În cadrul convorbirilor, partea polonă a prezentat modelul Fondului Polonez de Dezvoltare, urmând ca discuţiile pe această temă să continue la nivelul echipelor de experţi din cele două ţări", se arată în postare.

Totodată, cei doi prim-miniştri au exprimat aprecierea pentru calitatea relaţiei bilaterale, fundamentată pe parteneriatul strategic solid şi pe interesele comune în multiple domenii, subliniind interesul de a acţiona pentru intensificarea acesteia.

În acest context, au discutat despre "posibilitatea organizării următoarei şedinţe comune de Guvern, până la finalul acestui an", în funcţie de evoluţia situaţiei epidemiologice.

"Polonia este un bun prieten al României. Apreciez foarte mult colaborarea noastră şi îmi doresc să o consolidăm îndeosebi în domeniul economic. Vreau să vă asigur, încă o dată, că Guvernul României este foarte deschis stimulării investiţiilor, iar România este o destinaţie excelentă pentru oamenii de afaceri", a subliniat premierul Orban, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Relatie bilaterala , sa fim seriosi,in cel mai bun caz, orban sa deschida usa celor din cabinetul polonez. Am fost in Polonia , nu am vazut niciun produs romanesc, in schimb la noi , piata e plina de produse poloneze .Apropo, in Elvetia am gasit pufuletii Gusto!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369