REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Orban: Vina pentru creşterea numărului de cazuri de infectări aparţine exclusiv cetăţenilor

Orban: Vina pentru creşterea numărului de cazuri de infectări aparţine exclusiv cetăţenilor

Replica API 8 iulie 2020 | 00:00 1171

Premierul Ludovic Orban susţine că Guvernul a făcut tot ce trebuia pentru combaterea răspândirii coronavirusului, iar vina pentru creşterea numărului de cazuri de infectări aparţine exclusiv cetăţenilor care nu au respectat măsurile de protecţie sanitară.

"Am simțit că este obligația mea să fac astăzi această declarație. Astăzi am înregistrat cel mai mare număr de persoane diagnosticate cu Covid-19. În ultimele patru săptămâni am înregistrat o creștere de la săptămână la săptămână. Deși, spre deosebire de alte țări, în România guvernul pe care îl conduc a avut o abordare a măsurilor de relaxare graduală, cu etape de ridicare a restricțiilor, odată cu deschiderea activităților care au fost sub restricție în diferitele etape pe care le-am derulat, că urmare a creșterii interacțiunii între oameni, am asistat la o creștere a numărului de cazuri de la săptămână la săptămână. Cauza principală este nerespectarea regulilor de protecție sanitară. Suntem într-un moment de cumpănă. Există riscul de creștere în continuare a numărului de cazuri. Guvernul este la datorie alături de toate celelalte autorități implicate în lupta anti-covid. De fiecare dată când a fost necesar, am luat toate măsurile pentru a apară sănătatea și viață românilor. În toate situațiile unor decizii luate de alte instituții, am pus pe masă soluții și am cerut adoptarea unor soluții. Transmit un mesaj de încredere că Parlamentul va înțelege situația în care ne găsim și va adopta legea care să ne permită să dispunem de toate măsurile, respectiv carantină, izolarea la domiciliu, tratarea persoanelor infectate într-un mediu aflat sub controlul medicilor. Sunt lucruri fundamentale de care avem nevoie", a declarat Orban, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai schimbat curul lui Basescu cu curul lui Citu? N-ai facut mare afacere, zic. In fond, tot cacat la gura ramai!
4
2
Vina apartie mediei si ccr. Media a promivat faptul ca virusul nu exista, ca e o conspiratie. Italia aproape nu mai exista. Si nebunii spun ca nu e virus. Ar trebui sa fie la puscarie intr-o tara normala. Ccr ne pune vietile in pericol. Si ei ar trebui sa fie in puscarie. Ccr nu au cunostinte de medicina, deci nu au dreptul sa se pronunte in asa ceva. Ccr deci ne obliga la starea de urgenta.
4
5
Ai permis sa revina in tara toti hotii si proxenetii , curvele si smenarii din DIASPORA voastra draga ! BOULE !
8
2
Vina va apartine in principal voua,celor din guvern!Tie,bai Ludovic,ati dat drumul pe litoral,la munte,se circula in toata tara!Pai sa fi fost la noi Putin sau Erdogan,atunci sa fi vazut ce stateau multi pe acasa !Eu de ziua mea am purtat masca,tu ai purtat,Orbane? Asumati-va deciziile,tu,Arafat,Tataru,Iohannis,Despescu,nu puneti tot in carca populatiei,voi anulati restrictiile,ce vreti sa faca oamenii de rand?
9
6
Mai usor cu bautura, ungure !
12
4
mare vina apartine specialilor cu pensii speciale, presurilor CCR si acestor ciumati care nu se dezic si mint cu nerusinare- totul ptr un amarat de vot. Da, noi suntem cei mai vinovati ptr ca nu ne protejam, am vrut distractie acum culegem roadele acestei distractii. Oricum guvernul este obstructionat la orice tip de interventie- cimatii sunt multi, maghiarii asteapta promisiunile detinutului draknea si uite asa am ajuns unde nici nu gandeam
9
16
PNL si a legat destinul politic de Covid 19. Daca populatia indrazneste sa puna la indoiala masurile guvernului atunci in presa vor creste statisticile care sa sustina politica medicala PNL. Ar fi devastator pentru guvernanti sa intre in campania electorala cu numarul infectatilor in scadere, cu un milion de locuri de munca pierdute si cu o economie in agonie. Ei au nevoie sa fie credibili sa promita.
17
3
Cum ? Nu PSD e de vina ?
20
7
e vina mea. ok, voi tine minte, insam inainte de toate, sa nu uiti ca si tu esti tot un cetatean. nimic altceva.
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218