REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° ConstanÈ›a Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° ConstanÈ›a Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Orban: Voi fi propunerea PNL pentru funcţia de premier, în cazul în care trece moţiunea de cenzură

Orban: Voi fi propunerea PNL pentru funcţia de premier, în cazul în care trece moţiunea de cenzură

Replica API 21 iunie 2018 | 00:25 370

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat marţi că în cazul în care moţiunea de cenzură va fi adoptată de Parlament, liberalii au stabilit că el este candidatul pentru funcţia de premier.

"Consiliul Naţional al PNL a stabilit clar candidatul la funcţia de premier - persoana subsemnată. În cazul în care se va putea construi un guvern în jurul Partidului Naţional Liberal, asta va fi propunerea oficială a PNL", a declarat Orban, marţi seara, la România TV, conform agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tit briloiu si-a aratat puta,de ceea este interzis la comentarii,oricum dac limbricul cel mare dracnea s-a dus pulii de suflet ce o sa se aleaga de limbricul mic
1
1
Dl Ludovic Orban,dvs vati facut planu ca sa deveniti Prim Ministru al Ro.Dvs si asociatele de la PNL Raluca Turcan si Alinuta Gorghiu nu ati fost capabili sami dati un raspuns in legatura cu marele Infractor,Sarlatan si Escroc Parlamentarul dvs de la C-ta,PNL care din fraude si spalari de bani a sponzorizat la partid si la Dl Presedinte Klaus Werner Iohannis cu afisele cu lucru bine facut si acuma voteza legile Penalilor,corupti si Infractor in Parlamentul Ro.Va rog eu frumos faceti Doctrina PNL de ras.si e tinut imbrate de Interlopi cu legitimatie si brevete,care trebue sa faca dreptate.
2
0
Eu zic ca putina modestie nu strica nimanui
5
0
Ce mai face mata tot pe centura isi face veacul ?
2
2
Ce inseamna sa nu ai simtul ridicolului. Sau poate i s-a atrofiat de la unele licori.
3
1
vaca e ma -ta , iar tu esti un vitel care inca sugi , mult si necalitativ !
3
1
Asta mai lipsea. Pana la urma nu ar fi de mirare. Suntem obisnuiti ca peste tot,inclusiv in politica sa fie promovate figure cu totul nepotrivite pentru posturile respective. Toate nulitatile ajung sus,ca gunoaiele plutind pe ape. Daca asa alege poporul,ce sa faci? Nu este nevoie sa ne ocupe dictatorii prin forta,ii alegem noi.
4
1
E penibil!
4
0
Hi,hi,hi sa mori tu?Mai greieras trubadur mai zi tu o cantare din ghitara apai mai vedem.PSDul nu castiga ca sunt buni ci ca oferta opozitiei este jalnica.Vezi Turcan,Gorghiu!
6
1
scamatorule, te aisi propus. circarule, nu stiu daca te iubeste chiorul
7
1
In cazul in care candidezi,iar castga pesedeii ! Jigodiilor care sunteti !
7
0
Robotica Vasilica , a inaugurat o noua era in politica romaneasca : o vaca teleghidata prim-ministru ! Urmeaza , un prim-ministru bou ! Acuma , Orban merita postul , dar de sa nu-l lase mai intai pe marele Busoi ? Apoi pe Catarama ...
2
4
tu mai lipseaia din lunga lista de inutili neamului.
7
1
asta e mai prost ca Dancila.
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614