REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Orban: Vom căuta soluţii cât mai rapide să deblocăm proiectele de extracţie a gazelor din Marea Neagră

Orban: Vom căuta soluţii cât mai rapide să deblocăm proiectele de extracţie a gazelor din Marea Neagră

Replica API 7 noiembrie 2019 | 02:11 452

Premierul Ludovic Orban a dat un semnal, miercuri, investitorilor din sectorul energetic, precizând că noul Guvern va căuta soluţii cât mai rapide pentru deblocarea proiectelor majore de extracţie a gazelor din Marea Neagră.

El a fost prezent la preluarea mandatului de ministru al Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri de către Virgil Popescu.

"În domeniul economiei, avem ca obiectiv să recâştigăm încrederea mediului de afaceri în Guvern. (...) A fost o bulversare legislativă. De exemplu, în domeniul offshore au fost provocate întârzieri în realizarea investiţiilor pentru exploatarea de gaze în Marea Neagră, ceea ce afectează negativ economia românească. În ceea ce ne priveşte, ne vom mişca cât mai repede să găsim soluţii pentru a debloca aceste proiecte importante pentru România", a spus Orban. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PNL a ales gaina cu ouale de aur a lui Dinu Patriciu! Cat adevar!!! ..Vin ai nostrii pleaca-i vostrii, noi ramanem tot ca prostii...aia HOTI, astia HOTI, mama lor la toti... Daca asta inseamna exemplu de OM integru pentru PNL inseamna ca ne ea pe toti de prosti! Simplu: dati pe google scrieti adina valean si dinu patriciu si.... sa vedeti muhaiaua cu trompa toata bagata-n caraimanul lui patriciu, adica bani furati de la noi toti si supti de motaneii multi ca astia doi: adina valean si crin antonescu!!!
1
0
Intrebati Plavanul stie el care este treaba cu gazele
2
0
dar care sonda s-a blocat,sug la capacitate si inca doar ce au adus-o pe cea mai mare de a trebuit demontata turla ca sa treaca prin bosfor
1
0
Pe Adina Valean a facut-o mare doamna Dinu Patriciu! Somnorosul Crin a rontait si el de la Patriciu, a ocupat intr-o organigrama functie mare de director la o entitate din Rompetrol, dar nici drakul nu l-a stiut si nu l-a vazut vreodata! Doua ventuze care-au supt pana n-au mai putut! Credeam ca Rares si noul PNL o sa ne scape de asemenea naparci dar, vorba romanului: ,,afara-i vopsit gardul si-nautru-i leopardul!" Ne-a facut PNL-ul din vorbe si a resuscitat USL-ul!! Pu-lea-l mai voteaza poimaine si la alegerile viitoare! Votez USR si daca nu intra in turul doi nu mai merg la vot!
3
1
in traducere libera ...vom dona gazul si petrolul corporatiilor straine fara redevente fara nici un avantaj pentru populatia traitoare in Romania ai carei stramosi si-au varsat sangele in razboaie pentru pamantul asta..jeguri tradatoare
5
0
Trebuie schimbati handicapatii aia USR isti de la Institutul Antipa, aia habar nu au pe ce lume traiesc si doar blocheaza proiectele
1
2
Orbane sa dai tot si gaz si petrol si electricitate , strica irigatiile ,scoate odata limitarile la pretul la gaze , electricitate si gigacalorie ,pune impozit la IT si scoate dracu facilitatile la putorile alea de studenti ca se plimba cu trenul in loc sa invete.Si uite asa nu ma mai injura nimeni Mai muie cu cacat pe unde te ascunzi ?
7
3
moarte pnl !
8
2
Sa dam ieftin si sa cumparam scump. Politica de dreapta. Bravo. Sa castige multinationalele si cetateanul sa plateasca. Asta au vrut hastagii si toti naivii care s au luat dupa clisee si manipulari. F bine!
13
4
Incepe pupatul in cur la straini
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218