REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Orban: Vom sesiza Avocatul Poporului dacă se adoptă ordonanța referitoare la fiscalitate

Orban: Vom sesiza Avocatul Poporului dacă se adoptă ordonanța referitoare la fiscalitate

Replica API 8 noiembrie 2017 | 00:35 374

PNL va sesiza Avocatul Poporului în situația în care Guvernul va adopta ordonanța de urgență referitoare la schimbarea regulilor fiscale în România, apreciind că noile măsuri încalcă prevederi din Constituție și ele trebuie atacate la Curtea Constituțională, a declarat, marți, liderul liberalilor, Ludovic Orban, conform Agerpres.

"Sesizăm Avocatul Poporului pentru a ataca la Curtea Constituțională. Din păcate, în sistemul constituțional din România, singura entitate care poate să declanșeze controlul constituțional în cazul ordonanțelor de urgență sau ordonanțelor simple este Avocatul Poporului. Mărturisesc că n-am mari așteptări din partea Avocatului Poporului, dar vom îndeplini această procedură și vom face publice toate argumentele pe care le avem împotriva măsurilor pe care le considerăm ca încălcând Constituția', a spus liderul PNL într-un interviu la Adevărul Live.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca si Ponta, individul asta nu realizeaza ca este expirat si penibil. Gata s-a terminat si cu PNLul. Misiune indeplinita.
0
1
ce fata are!! zici ca e fratele lui tudose.
1
3
avocatul poporului ca si presul ccr dorneanu, ministrul justitiei toader pe langa multi altii sunt la mana unui penal ordinar draknea. De aceasta CIUMA ROSIE nu scapam decat prin decesul acestora, nu este normal sa gandesti asa ceva dar decat sa ne moara copii , parintii si bunici, ei sunt mai putini, nu au un dumnezeu, iar noi nu-i putem spanzura in piete civice
4
0
Pai , bai , tantalaule , ce asteptari ai de la individul ala cu privire de martian ? De ce mai faci sesizarea ? Sa te afli in treaba si sa spui ca ai facut totul ? Secatura !
0
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614