REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° ConstanÈ›a Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° ConstanÈ›a Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Orban vrea curățenie dacă ajunge la guvernare: afară cu persoanele numite de către PSD pe pile

Orban vrea curățenie dacă ajunge la guvernare: afară cu persoanele numite de către PSD pe pile

Replica API 6 septembrie 2017 | 00:34 358

Ludovic Orban, liderul PNL, a afirmat sâmbătă că dorește o curățenie generală în administrație dacă ajunge la guvernare, în sensul ca să fie dați afară toți angajații de PSD pe pile.

"Trebuie să regândim administrația. O administrație suplă, simplificată, cu funcționari de carieră care își fac meseria, o administrație fără politruci introduși pe ușa din dos a instituțiilor pe baza relațiilor politice. Dacă ajungem la guvernare probabil va trebui să îi dăm afară pe toți cei angajați de PSD pe bază de pile, relații și cumetrii politice. Trebuie să restructurăm toate instituțiile politice. Nu poți să ai un guvern cu 29 de ministere. În ce țară din UE există un guvern cu 29 de ministere? 15-16 ministere maximum posibil. Avem o mulțime de agenții care se calcă pe bătături, în care majoritatea oamenilor nu fac altceva decât să-și justifice existența fără niciun fel de rol în societate, dimpotrivă, îi frânează pe oamenii care au inițiativă în societate, care au inițiativă indiferent că este economică și socială. Trebuie să începem să gândim un mecanism de transfer al responsabilităților de la structurile administrației către parteneri din societatea civilă indiferent că sunt patronate, organizații neguvernamentale în domeniul mediului, în domeniul protecției sociale, în orice fel de alt domeniu", a spus Orban.

El le-a solicitat liberalilor să facă o campanie publică pentru susținerea proiectului privind alegerea primarilor și președinților de consilii județene în două tururi și să se "bată" pentru introducerea votului electronic.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DAUNEAZA GRAV SANATATII !
1
0
Orban, trubadurul matrafoxat, cu mucii in freza...
3
0
Orban a fost ,,scuturat'' un pic de regimul real ce conduce tara si a ramas socat. El nu mai are conceptul de dedicare cu fidelitate pentru Romania si romani,ci pentru a avea continuitate in cartea de munca si sa iasa cand va fi sorocul cu bani cacalau la pensie. Un lindic mic. Ma rog,cine-l crede nu are decat sa-l voteze,insa daca cineva care are functii ce prin efect fac viata noastra buna sau rea.... Orban ramane baiat bun la sprit,la o discutie,la o plimbare,insa nu este barbat de stat. Nu!!!
3
1
Vrabia malai viseaza !
2
1
Cred ca locul lui este la Socola ... Mai bine ne povesteste cum a fost cu spaga ... Ca pina la urma, tot spaga a fost ...
3
1
si voi PNL -ul nu ati folosit acest sistem de pile si relatii sunt multi care au ajuns in senat in parlament pe pile si relatii este jenant sa faci asemena afirmatii ...
5
1
aloooooo trezirea .................. traim in romania si nu se va schimba nimic - cine te recomanda?-
6
1
Mai bine sa fie numite pa spaga , ca la constanta , pnl-listul lu peste facut din laba !
5
1
pai trebuiesc numiti pnl-isti pe pile ... ca era mai bine inainte ... ha ha ..
7
1
Esti lovit de laba si carat de muste in pizda.Esti un mare cacat.
7
1
sa nu ramana nici o sticla,,le sugi pe toate.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614