REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Orban: Vreau ca oamenii să aibă o viaţă cât mai apropiată de viaţa normală, dar să fie în afara pericolului

Orban: Vreau ca oamenii să aibă o viaţă cât mai apropiată de viaţa normală, dar să fie în afara pericolului

Replica API 27 iunie 2020 | 00:00 1275

Premierul Ludovic Orban a declarat, cu privire la un nou val de relaxare a măsurilor, începând cu data de 1 iulie, că se va face o analiză la sfârşitul acestei săptămâni şi în funcţie de aceasta vor fi luate anumite decizii.

Ludovic Orban

El a subliniat că autorităţile nu doresc să apeleze la noi măsuri restrictive, ci vor ca viaţa să revină la normal, pas cu pas, în condiţiile respectării unor reguli simple, cum ar fi: purtatul măştii în spaţii închise, igiena riguroasă, respectarea distanţării sau triajul prin măsurarea temperaturii.

"Noi am avut un plan de relaxare în etape, în paşi, din 15 în 15 zile, pe baza evaluării riscului epidemiologic şi pe baza evaluărilor pe care le-am făcut la 10 - 11 zile după măsurile de relaxare, să vedem evoluţia epidemiei. De fiecare dată am anunţat că vom lua măsurile la care ne-am gândit, cu o singură condiţie: să nu existe un număr foarte mare de infectări şi să nu punem în pericol sănătatea oamenilor. Vom face o evaluare sâmbătă, duminică şi în funcţie de datele pe care le vom avea, vom decide. Repet, nu vreau să impunem alte restricţii. Vreau ca oamenii să aibă o viaţă cât mai apropiată de viaţa normală, dar în acelaşi timp îmi doresc ca oamenii să fie în afara pericolului", a afirmat Ludovic Orban la Digi 24, scrie Agerpres.

Referitor la o eventuală redeschidere a restaurantelor în spaţii închise începând cu data de 1 iulie, şeful Executivului a spus că nu poate oferi detalii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Corect! Pt asts ar trebui ca PNL si USR sa se ia de mana si sa stea macar 4 ani in opozitie
0
0
Ca sa avem normalitate trebuie sa extirpam anormalitatile. O mare anormalitate este acordarea pensiilor speciale unor profitori de clasa.
2
0
Acest virus minunat circula liber prin lume de cel putin 5 ani fara sa fi fost depistat deoarece neexistand teste specifice toti bolnavii au fost diagnosticati dupa ureche cu...GRIPA SEZONIERA. In Romania acest virus a inceput sa atace mai serios prima data in vara lui 2018.Se poate verifica numarul de morti cu asa-zisa gripa din ultimii 2 ani.Asta arata incompetenta crasa a sistemului medical in toata lumea. Toata aceasta alerta de acum e tardiva si nu poate schimba cu mult datele problemei. Cel putin 40% din populatie a trecut deja prin aceasta boala, cu sau fara simptome. Sa fim optimisti!
4
1
Numai bani vreti ! Daca se poate si moca. Sa va dea Iliescu si Nastase si Ponta si toti care au vandut tara mai devreme sau mai tarziu
2
4
Marim salariile? Asta inseamna viata normala, nu cu 200 euro salariu si cu masti de 2 euro bucata si obligatia de a le purta
6
0
Sa avem o viata normala. In acest sens solicitam sa anulati pensiile speciale astfel incat normalitatea sa fie pentru toata lumea.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614