REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ordinul de intervenţie cu gaze lacrimogene în Piaţa Victoriei a fost dat de un fost director de ziar din Constanţa

Ordinul de intervenţie cu gaze lacrimogene în Piaţa Victoriei a fost dat de un fost director de ziar din Constanţa

Replica API 11 august 2018 | 00:00 254

Ordinul de intervenție a jandarmilor cu tunuri de apă și gaze lacrimogene la protestul de vineri seara a fost dat de Speranța Cliseru, prefectul Capitalei, după cum au precizat chiar reprezentanţii Jandarmeriei într-o conferinţă de presă. Cliseru este fost consilier personal al primarului general al Capitalei, Gabrielei Firea.

Gabriela Firea, Speranţa Cliseru

Cliseru a fost mai întâi director general la trustul de presă Cuget Liber din Constanța, apoi director general al Green City Voluntari S.A, director executiv în Primăria Ilfov, prefect de Ilfov, administrator public la Voluntari, administrator provizoriu în CA al RATB, membru în Consiliul de Administraţie la firmele Primăriei Municipiului Bucureşti (Compania Municipală Pază și Securitate București S.A și Compania Municipală Dezvoltare Durabilă București SA).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doua cutre, doua pocnitori.... Astea decid pentru noi, pentru poporul roman ??
3
0
o mica adaugire:MUIE DRAGNEA
4
0
aproape uitasem,muiepesede
10
0
Curveala a jandarmeriei,cred,a bagat-o pe proasta asta in fata.Pai a fost o decizie ce tinea de tactica militara.Adica se impunea folosirea gazelor lacrimogene pe campul de lupta,trebuie sa ceri voie,ori era nevoie ori oha.Asa vad eu .
10
0
prefect al Capitalei, sluga a lui Firea-Pandele...
14
0
dar as pamant pi ea
6
1
Sa se alega praful si pulberea de toti PSD-istii pentru ca au transformat tara intr-un stat politienesc.Stiu ce este in Constanta asta plina de mafioti.Constnta este dominata de PSD.
18
2
O spagareasa de nota 10. Poate peste vreo 8-9 ani se impiedica de vreo bordura si isi sparge capul ala prost.
13
0
O individa care pe unde a lucrat nu a stat mai mult de un an, intrata in gatiile si in disgratiile lui Pandele in egala masura care peste noapte a ajuns prefect al capitalei. Lumea spune ca este spion, iar legea n-are cum s-o cunoasca pt ca nu a avut decat in afaceri tangenta cu administratia publica.
15
0
Exemplu cum sa faci afaceri si sa intri in politica...dar desigur, intrat in politica, afacerile nu se opresc, ba din contra.
12
1
Uite, nu ma mira... Acum 17 ani, doamna actual prefect a ratat la Constanta o privatizare de rasunet. Nu stia legile. A gresit pe mana ei. Seful ei a platit si a pierdut. Un mare concern strain ar trebui acum sa fie recunoscator prostiei doamnei. Macar simbolic... Stii cum e? Atunci cand esti sluga, trebuie sa achiti nota de plata. Si sa stii ca actele de prostie raman inregistrate undeva...
18
0
Acum inteleg de ce Cuget Liber nu a scris nici un cuvintel pe aceasta tema.
24
1
Pe logica asta se putea spune foarte bine ca ordinul a fost dat de o fetita de la gradinita!
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218