REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° ConstanÈ›a Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° ConstanÈ›a Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Ordonanţa 7/2019. Procurorii constănţeni continuă protestele!

Ordonanţa 7/2019. Procurorii constănţeni continuă protestele!

Replica API 12 martie 2019 | 01:11 637

Procurorii constănţeni au continuat şi luni, 11 martie, protestele în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. Aceştia susțin cu fermitate poziția procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Augustin Lazăr, și a secției de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, față de modificările legislative aduse legilor justiției prin Ordonanța de urgență a Guvernului din data de 19 februarie 2019.

Reamintim că Guvernul a adoptat, pe 19 februarie, doua ordonanţe de urgenţă in domeniul Justitiei.

Pe prima dintre ele, privind procedura de selectie a procurorului european din partea Romaniei, o anuntase premierul Viorica Dancila la inceputul sedintei Executivului.

A doua, vizează modificarea Legilor Justitiei și a unor regulamente privind admiterea la INM.

Astfel, funcțiile de conducere din cadrul Ministerului Public nu mai pot fi ocupate prin delegare. Pentru funcțiile de conducere din Ministerul Public, avizul va fi dat de plenul CSM.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo tuturor procurorilor care se opun Diktaturii lui dracnea si slugii hotilor si condamnatilor penali, tudorel toader, rusinea magistratilor din Romania. Toate legile facute in ultimii doi ani de avocatul lui dracnea , tudorel toader, toate sunt facute oentru ei, HOTII care-au jecmanit si-au distrus tara asta si pe noi toti!
3
0
sa inteleg ca dta cunosti legea, am unele retineri- daca faci parte din acei lipitori de afise ciumate- te intel;eg, altfel, orice om normal, cu capul pe umeri, demn, cinstit, cu coloana vertebreala si f important - CU PRINCIPII- intelege perfect incotro vor acesti nenorociti sa ne indreptam. Ai auzit ca Nutu Camataru a scris doua carti in puscarie?- acesta nu stia sa citeasca si datorita bunavointei criminalului tudorel- se fac progrese. Esti multumit de rezultatae?
4
0
dlor procurori incalcati legea, uitati-va in oglinda sunteti jalnici
0
4
Ce fete de milogi. Aia de la biserica Adormirea arata mai bine. Cui nu-i place sa plece.Pe noi ne intreaba cineve daca ne convin taxele si impozitele? trebuie sa te supui legii .Nici asta nu stiu?,doar sa ia 200 de milioane le luna?Afara,pentru ca incalca legea.
0
4
Bravo procurorii!
4
0
Rusine sa va fie d-lor pupincurori, care-l sustineti pe acest retardat de Lazar!
2
7
din fotografie sunt si politisti sifonari sau muzicieni
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218