REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Ordonanța militară nr. 7: orașul Țăndărei, în CARANTINĂ!

Ordonanța militară nr. 7: orașul Țăndărei, în CARANTINĂ!

Replica API 4 aprilie 2020 | 15:23 2091

Comportamentul unor cetățeni, care nu înțeleg cât de periculos este ceea ce fac, a dus la adoptarea unei noi ordonanțe, cea cu numărul șapte, a fost anunțul făcut la sediul Ministerului Afacerilor Interne, în urmă cu puțin timp. Autoritățile au luat decizia de a închide total orașul Țăndărei, din județul Iaomița.

"În Ordonanța Militară 7, emisă sâmbătă, s-a stabilit instituirea carantinei pentru orașul Țăndărei. Se va permite intrarea și ieșirea doar pentru transportul de marfă.", a declarat Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne.

În localitatea ialomițeană este permisă intrarea, respectiv ieșirea pentru transportul de marfă, indiferent de natura acestuia, a materiilor prime şi resurselor necesare desfăşurării activităţilor economice în localitatea carantinată, precum şi a aprovizionării populaţiei.

De asemenea, pot ieși sau intra persoanele care nu locuiesc în zona carantinată, dar care desfăşoară activităţi economice sau în domeniul apărării, ordinii publice, securităţii naţionale, sanitar, situaţiilor de urgenţă, administraţiei publice locale, asistenţei şi protecţiei sociale, judiciar, serviciilor de utilitate publică, energetic, agriculturii, alimentaţiei publice, alimentării cu apă, comunicațiilor şi transporturilor.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Diasporezii astia su t votantii lui Sica mandolina si Habarna ala de la U Scufundati Romania
0
2
Stai ca prostu...
1
0
La fel si gorila de primar de la Cernavoda ghiftuit de regulat si furat cu Diana ,NU a oferit nici o masca sau manusi vreunui locuitor ,si nu a dezinfectat nici o strada sau scara de bloc! Incearca iar o furaciune cu o firma din Galati dar la munca sunt pusi oamenii de la Gospodarie Comunala ! Lepre si escroci de 30 de ani incoace! AJUNGE !!!
8
0
Cat ne mai coium si nu spunem lucrurilor pe nume. Niste tigani inculti borati se pisa pe noi si pe ce a mai ramas din autoritatea statului. Eu stau in casa sa i pazesc pe astia. Da p n plm de politicaly correct! Tigani borati. Punct. In delta la periprava sau in baragan pe camp. Ei cu ei. Scursura civilizatiei asta sunt jugurile astea.
15
2
am nevoie de ajutor la o fabrica...
7
2
este in dobitoc. Crede ca nu va depasi 50 ani
8
4
Taiat frate toate pensiile, ce plm sustineti batranii? astia tineri ce fac? toti sa ne facem antreprenori? asta vreti? pai ramanem fara tara. Pt ce plm dati cate 30-40 de milioane pensie unui mos de 80 de ani? sa bage in el ca spartul ? tot nu puteti sa-i tineti in casa si politia nu le face nimic E vina voastra, voi ati futut economia de cand a ti crescut pensiile.
6
10
orasul tiganesc e greu de stapanit, munca in folosul comunitati si nimic gratis!
16
3
Deeaspora nu merge in carantina de sarbatorile pascale???.Sau ei te au votat animalule?.
9
6
a bullet in the head...yeeeaah
7
4
INCEPE VANATOAREA CIORILOR BOLNAVE DE COVID-19
14
2
Vanat in catarea pustii !
14
2
Poate macar acum ,cand aproape totul este pierdut,romanii din Tandarei vor pune mainile pe arme si ii vor casapi pe toti tiganii care i-au adus in situatia asta!
28
4
Foarte bine! Bravooo.....! Numai armata ii pune la punct, pe tiganii inculti, nespalati, needucati,.... IRESPONSABILI.
31
4
Preda Stefan a venit din tara si se plimba incontinuu cu auto CT 37 SON prin Cernavoda fara rost,laudandu-se ca il doare in pul. de virus!
12
6

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369