REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Organizația din Constanța îl susține pe Eugen Tomac pentru președinția PMP

Organizația din Constanța îl susține pe Eugen Tomac pentru președinția PMP

Replica API 11 iunie 2018 | 00:28 537

Organizația județeană Constanța a Partidului Mișcarea Populară, în cadrul ședinței de vineri, 8 iunie a.c., a votat în unanimitate susținerea moțiunii lui Eugen Tomac la congresul Partidului Mișcarea Populară care va avea loc în data de 16 iunie a.c., pentru funcția de președinte al PMP.

„Cred în Eugen Tomac și în capacitatea lui de a motiva PMP pentru următoarele bătălii electorale. Este cel în care președintele Traian Băsescu are încredere deplină. Este cel care a făcut sacrificii multiple pentru interesele partidului comparativ cu noi ceilalți din PMP, punând intersele de partid mai presus decât interesele personale, așa cum ne-a învățat președintele Traian Băsescu. Sunt convins că voi face echipă cu Eugen Tomac, iar acesta se poate baza pe organizația PMP Constanța. Totodată precizez că îmi voi depune candidatura pentru funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali ai PMP. Am experiență în administrație de aproape 20 de ani și sunt convins că îmi voi îndeplini cu responsabilitate sarcinile ce revin acestei funcții”, a declarat Claudiu Palaz, președinte PMP Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar Tolomac lipsea din peisaj. Tot felul de veleitari se viseaza salvatore della patria. Hai sictir, Tolomac, mars in p---a ma-ti!
0
0
pmp este pe intubatie.Daca inca il mai accepta pe palaz la constanta se indreapta spre un esec.
1
0
daca altu mai tolomac de cat asta nu ati gasit asta e ,,puneti prostu Presedinte.
1
1
Si eu il sustin pe Tomac ! Sa adune toti membri si sa-i duca unde a dus mutu' iapa. PMP,un partid facut de Basau trimitand progenitura la inscriere ca dupa un pachet de tigari,merita sa fie dus la tomberonul societatii. Si acu o intreabare,oare ar fi cineva sa-l angajeze pe Tomac asta undeva? Pe bune,cine naiba ar vrea sa aiba in preajma asa gen de indivizi?
6
3
A se citi in articol ca toata filiala Constanta adica vreo 10 se duce sa sustina altii vreo 10 pentru gloria ce a fost o data cand puneam boturile la ce spunea Base. Cat despre candidatura lui palazu cred ca mai degraba legat de pat la Socola. Insa s-ar putea sa-i iasa ca la cate locuri de asa zisi lideri au, nu au nici macar oameni ptr toate functiile
8
1
Mafia basista e in disolutie, vezi Udrea, Kovesi.
8
4
Gruparea asta de hahalere basiste isi va da duhul la proximele alegeri cu siguranta ! Iar panaramele din conducere se vor retrage in vizuini pentru a devora ce au furat atatia ani , precum parasutele din Costa Rica ...
9
3
daca apare in halat alb cu lozinca prea bun pentru Romania, pffff, oricum zero barat tot pmp, basescu l-a facut praf si pe asta ! udrea stie ce si cum !
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218