REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate și-a ales președintele!

Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate și-a ales președintele!

Replica API 26 martie 2018 | 22:02 365

Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate Constanța și-a ales, sâmbătă, 24 martie a.c., președintele în persoana conf. univ. dr. Marioara Cojoc.

Conferința s-a desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor în prezența a peste 200 de delegați și a liderilor constănțeni Felix Stroe, președintele Organizației Județene a PSD Constanța, Mariana Gâju, președintele Organizației Județene a Femeilor Social-Democrate, dar și a parlamentarilor George Vișan, Mircea Dobre și Ștefan Mihu sau a viceprimarului municipiului, Costin Răsăuțeanu.

De asemenea, președintele Organizației Municipale a PSD Constanța, Decebal Făgădău, le-a urat doamnelor mult succes și le-a mulțumit pentru sprijinul pe care acestea l-au acordat în toate acțiunile desfășurate de formațiunea politică.

„Programul PENTRU SOCIETATEA DE MÂINE:UN NOU PAS, pe care îl propunem eu împreună cu echipa mea, are la bază trei principii fundamentale: demnitate, valoare și profesionalism. Obiectivele și acțiunile OFSD Municipiul Constanța încearcă să sublinieze transformările societății românești contemporane, implicit și a celei constănțene, astfel încât campaniile derulate să răspundă nevoilor reale ale acesteia”, a declarat Marioara Cojoc la finalul întâlnirii.

Printre proiectele Organizației Municipale a Femeilor Social-Democrate Constanța se numără promovarea valorilor și a tradițiilor naționale și locale în spațiul comunitar și internațional și susținerea exprimării și valorificării drepturilor femeilor și familiei prin activități politice și civice.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta-i aia care ii facea felatie lu' dereglatul psihic mazare , avand fetish-ul sa aiba casca de protectie pe cap pe timpul oralului...
2
0
Bine CA n-am fost aleasa osinza,barbatul-femeie de la Cumpana,Giju-cur de fier,cea Mai frumoasa femeie-barbat,sa Stea in canalizare cu osinza Stroie,asta alt bolnav dupa putere,dar se duce si El,ii face vint ,penalul Dragnea,daca nu merge la El sa-l pupe PE c..r,sa-l ierte CA l-a tradat,sclavul bosorog
4
2
Pai Musat saracu trebuie sa pupe mult in cur ca el merge oricum la doua capete ca sa il promoveze pe putoarea de ginere Cristinel Tincu
6
0
Visane iti aduci aminte cand veneai sa futi pe la Cumpana cu pretinul Gica...toti futem pana la urma dar tu,un prost ai ajuns deputat.Ai de gand sa faci ceva notabil din pozitia asta de deputat pt Constanta?Pana acum nu prea am auzit sa iei macar cuvantul in plen...esti cumva rusinos?
5
0
oare divortata Cojoc o sa voteze pentru CpF?
2
0
Alta curva cu pizda si curul ROSU
4
0
Organiztie de femei ori de barbati, Dupa imagine vad mai multi bar bati si cred ca sunt in Mamaia la rest. Aurora, in imagine e si Musat Mihalache patronul.
4
0
Multumesc redactiei replica pt articole publicate in timp real si cu subiecte diverse.Felicitari pt buna organizare a redactiei.
2
6
Acum e momentul sa faceti o organizatie la KOGALNICEANU unde pute castiga primaria peste 2 ani deoarece lumea este nemultumita de activitatea lu Belu Ancuta care A MARIT taxele impozitele si birurile locale si acum nu mai e nici Pufta si are in jurul ei
4
0
de ce ne-ar interesa pe noi cetatenii de organizatia lor oricare ar fi ea atata timp cat toata clasa politica este indiferenta fata de noi si chiar fata de tara? noi suntem doar masa lor de manevra, manipulata, mintita permanent si cu intensitate mai mare inainte de alegeri.
9
1
Rugam ITM sa se autosesizeze in legatura cu acest ziar. Apar articole pe banda rulanta sambata si duminica. Aceste zile sunt zile libere. Va rugam sa verificati prezenta in acte si pe teren a acestor ziaristi.
5
3
Presedinta e stroe si vasilache
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369