REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Organizația Municipală TSD Constanța i-a dus pe copiii din Centrul de Plasament “Antonio”, în lumea celei de-a șaptea arte

Organizația Municipală TSD Constanța i-a dus pe copiii din Centrul de Plasament “Antonio”, în lumea celei de-a șaptea arte

Replica API 22 decembrie 2017 | 00:00 440

S-a citit fericirea pe chipul celor aproximativ 60 de copii instituționalizați în Centrul de Plasament “Antonio” din Constanța. Moș Crăciun a venit la ei, anul acesta, cu un cadou special, pe care și-l vor aminti cu drag - o ieșire la film. I-au însoțit în călătoria lor spiridușii “Moșului”, tinerii social-democrați de la malul mării.

De această dată, copiii au ieșit din spațiul instituțional în care își petrec fiecare zi și s-au simțit liberi să viseze, să descopere și mai ales să se bucure și să râdă pe seama întâmplărilor haioase prin care trec personajele din filmul „Schimb de moși”, pe care au avut ocazia să îl vizioneze. Și ca ziua să fie de neuitat, spiridușii “moșului” le-au făcut toate poftele. Această acțiune dedicată copiilor din Centrul „Antonio” a devenit una de suflet pentru tinerii social-democrați și face parte din programul „TSD, pentru responsabilitate socială”. Iar anul 2018 se anunță unul bogat în evenimente și acțiuni semnate de tinerii social-democrați din Municipiul Constanța.

Și anul acesta, misiunea lui Moș Crăciun și a spiridușilor săi a fost dusă la bun sfârșit. Rezultatul a fost zâmbetul sincer și mulțumirea de pe chipurile copiilor, care au simțit din nou căldura unei familii.

“Suntem încântaţi să ştim că astăzi, noi tinerii social-democraţi din Municipiul Constanța, am putut să fim părinţi pentru fiecare copil de la Centrul de Plasament “Antonio”. E luna cadourilor, luna bucuriei, iar bucuria noastră este de a oferi cadouri semenilor noştri. Ne dorim, pe viitor, să avem puterea să organizăm cât mai multe acţiuni de acest gen pentru a le face viaţa mai frumoasă”, a declarat Leonard Drăgan, coordonatorul Organizaţiei Municipale a TSD Constanţa.

Organizația Municipală a TSD Constanţa urează tuturor constănţenilor ”Sărbători fericite alături de cei dragi și La mulți ani!”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu va este rusine cu astfel de gesturi, nu mai bine ati asigura spitalele de copii cu dotarile necesare , dotari ptr care se face cheta si sponsorizari de la oamenii de rand? Sunt mici si nu inteleg, altfel v-ar lasa cu mana intinsa, nimeni in tara asta nu are nrvoie de mila voastr, bineinteles cadouri din banii nostri
2
1
mda .... gunoaiele TSD .... javre invatate cum sa castige un vot pe saracia altuia
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218