REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.8° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Organizatorii Târgul imobiliar naţional - tIMOn anunţă anularea evenimentului şi acuză Primăria Capitalei de „decredibilizare“

Organizatorii Târgul imobiliar naţional - tIMOn anunţă anularea evenimentului şi acuză Primăria Capitalei de „decredibilizare“

Replica API 18 aprilie 2018 | 00:00 321

Târgul imobiliar naţional - tIMOn, programat în perioada 19-22 aprilie, în Bucureşti, a fost contramandat, iar organizatorii afirmă că Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) "a dus o campanie sistematică de decredibilizare a mărcii tIMOn".

"După 11 ani şi 33 ediţii desfăşurate până în prezent, tIMOn - târgul imobiliar naţional este nevoit să îşi închidă porţile din cauze independente de voinţa şi capacitatea organizatorilor. Programat a se desfăşura între 19-22 aprilie în Piaţa George Enescu, evenimentul tIMOn - anunţat şi promovat încă din februarie nu se mai poate desfăşura din lipsa timpului de organizare necesar amplorii unui astfel de eveniment, aspect determinat de neprimirea într-un termen rezonabil a protocolului necesar organizării evenimentului din partea Primăriei Capitalei. Analizând toate situaţiile ivite, organizatorii consideră că, începând din septembrie 2016, PMB a dus o campanie sistematică de decredibilizare a mărcii tIMOn, punctul culminant fiind acest moment în care ediţia tIMOn de primăvară 2018 nu mai poate fi organizată", arată organizatorii tIMOn, într-un comunicat de presă, scrie AGERPRES.

Potrivit directorului tIMOn, documentul necesar organizării evenimentului a fost aşteptat de către organizatori până în ultimul moment, respectiv 16 aprilie 2018.

'Timp de 10 ani, tIMOn s-a identificat cu Piaţa Constituţiei fiind cel mai mare târg imobiliar organizat în România. După o pribegie de un an la Arena Naţională ne-am întors în centrul capitalei pentru a livra acelaşi eveniment de calitate, apreciat atât de vizitatori, cât şi de expozanţii noştri. În 2018, suntem nevoiţi să renunţăm, independent de voinţa noastră, deşi am aşteptat până în ultimul moment să primim un document necesar organizării evenimentului, în condiţiile cu care ne-am obişnuit partenerii şi vizitatorii. Am fost conştienţi că nu putem păstra calitatea evenimentului şi condiţiile oferite în anii precedenţi în lipsa emiterii protocolului din timp, dar lipsa acestuia, fie şi în ultima zi, ne pune clar în imposibilitatea de a mai organiza această ediţie în condiţiile, formatul şi costurile proiectate. Avem de suferit atât noi ca organizatori şi brandul pe care l-am creat, cât şi partenerii noştri, dar mai ales miile de vizitatori tIMOn care, într-un an de incertitudini imobiliare, îşi doreau o informare cât mai corectă în vederea achiziţiei imobiliare!', susţine Vlad Vlăsceanu, director tIMOn.

Organizatori tIMOn anunţau, la jumătatea lunii aprilie, că peste 10.000 de locuinţe ar fi urmat să fie scoase la vânzare la ediţia cu numărul 33 a Târgului Imobiliar Naţional.

Întins pe o suprafaţă indoor de 1.200 mp şi outdoor de 1.800 mp (3.000 mp de expoziţie, în total) tIMOn a generat un interes crescut din partea vizitatorilor care îşi doresc achiziţia unei locuinţe.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca prietenii analfabetei firea nu face parte din organizarea acestui eveniment, si nu ii aduce ei personal avantaje financiare, nu este de acord. Ea se pricepe la concerte, beculete, pomeni electorale, mai nou numiri cetateni de onoare alaturi de care radiaza de satisfactie. Familia de primari, unica in tara, nu au nevoie de locuinta, si apoi nu au nimic ca tineriin sa paraseasca tara, oricum sunt mai greu de pristit
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369