REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Orlando Bloom, epuizat, transpirat și la bustul gol! Actorul și-a înnebunit fanele

Orlando Bloom, epuizat, transpirat și la bustul gol! Actorul și-a înnebunit fanele

Replica API 30 iunie 2022 | 00:00 684

Orlando Bloom este unul dintre cei mai iubiți actori în rândul femeilor. Starul din „Lord of the Rings” și „Pirații din Caraibe” și-a lucrat mult corpul, iar la 45 de ani a ajuns să arate mai bine ca niciodată. Recent, la ultima repriză de antrenamente, vedeta a amintit că în tinerețe a suferit un accident îngrozitor, în urma căruia putea să rămână paralizat.

Orlando Bloom, Katy Perry. Foto: Instagram

Plin de șarm, nonconformist și admirat de unii pentru că l-a pocnit pe Justin Bieber, faimosul actor britanic a cam dispărut din lumea filmului în ultimii ani. Cu toate acestea, Orlando Bloom continuă să facă antrenamente riguroase în sala de forță.

El și-a aratat fizicul incredibil în timpul unei sesiuni intense la sală. Totodată, a postat și un mesaj motivațional, amintind drama pe care a trăit-o când avea doar 19 ani. Atunci, medicii i-au prezis un viitor sumbru.

„Mi-am rupt spatele pe când aveam 19 ani și mi-au spus că nu voi mai merge vreodată”, a scris Orlando Bloom pe contul său de instagram.

Orlando Bloom, răvășitor la antrenamente! Ce tragedie a pățit la 19 ani?

Starul serialului „Carnival Row” a încins internetul cu clipul postat de la antrenamente. Drumul până aici a fost, însă, unul plin de obstacole. Viața lui Orlando Bloom putea să meargă într-o altă direcțe. În ​​1998 a căzut trei etaje după ce o conductă de scurgere de care se ținea s-a prăbușit.

Gest superb al actorului! Citește Orlando Bloom e în Republica Moldova. A sărit în ajutorul copiilor refugiați din Ucraina!

În urmă cu doar două săptămâni, Orlando Bloom a fost sedus din nou de nostalgie. El a postat o fotografie făcută la 3 luni după ce fusese lovit de acea cumplită tragedie.

„Mi-am distrus coloana, dar am scăpat de moarte și paralizie. Sunt recunoscător în fiecare zi pentru picioarele mele care îmi permit să-mi depășesc limitele și să-mi trăiesc viața cum vreau”, a scris actorul pe contul său de Instagram.

Orlando Bloom: „Mi-am rupt spatele pe când aveam 19 ani și mi-au spus că nu voi mai merge vreodată”

Starul din Lord of the Rings a vorbit și în trecut despre acest incident care a schimbat „totul”. Orlando a menționat atunci că nu aprecia viața și se credea „invincibil.”

„Și timp de patru zile m-am confruntat cu ideea de a trăi într-un scaun cu rotile pentru tot restul vieții. ...) Doctorul a spus că nu este sigur cât de mult mi-a afectat căderea măduva spinării.

Îmi amintesc că mi-a spus asta și m-am uitat la tavan, gândindu-mă că nu m-am uitat niciodată la tavan! Și mă întrebam dacă o să mă uit la tavan pentru tot restul vieții mele”, a menționat Orlando Bloom pentru revista GQ, scrie filmnow.ro, citat de click.ro.

Actorul din Pirații din Caraibe a fost aproape să rămână paralizat

Chiar dacă nu a jucat în multe pelicule în ultima vreme, Orlando Bloom are parte de multă magie în viața lui datorită relației cu Katy Perry. Cei doi formează unul cuplu puternic financiar.

Se pare că starul din „Pirații din Caraibe” are încă o avere frumușică de 40 de milioane de dolari. Pe de altă parte, cântăreața a strâns în conturi peste 300 de milioane de dolari. Mai mult, partenera lui Orlando Bloom este în juriul emisiunii ”American Idol”, unde se zvonește că ar primi un salariu de 25 de milioane de dolari.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218