REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ovanesian, despre avarii: Bucureștiul a rămas ani de zile fără căldură. Video

Ovanesian, despre avarii: Bucureștiul a rămas ani de zile fără căldură. Video

A.V. 2 februarie 2023 | 12:40 4781

City-managerul municipiului, Felicia Ovanesian, a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă, și despre avariile de la Termoficare, precizând că ,,În București au rămas ani de zile fără căldură. Noi ne-am apucat să facem lucrările ca să evităm această situație”. La rândul său, Liviu Popa, directorul Societății de Termoficare, a făcut și el declarații, precizând că sistemul este destul de vechi și că, în viitor, lucrurile se vor schimba.

Ovanesian, despre avarii: Bucurestiul a ramas ani de zile fara caldura. Video

Prezent la conferință, Liviu Popa a declarat că sistemul de termoficare este unul foarte vechi și că ar fi trebuit schimbat încă de acum 15 ani. ,,Sistemul de termoficare este unul foarte vechi, are 30 de ani, trebuia schimbat de vreo 15 ani. S-a efectuat o strategie municipală de încălzire. Au început deja lucrările încă din vara anului trecut pentru modernizarea sistemului de termoficare. S-a depășit 50% din prima etapă, iar pentru cea de a doua etapă s-a scos la licitație. Deja se lucrează la proiectare, iar din discuțiile pe care le avem, lucrările ar urma să înceapă din luna aprilie a acestui an.”, a spus acesta.

,,Lucrările din oraș se află sub patronajul Primăriei Constanța. Prima etapă are ca termen de finalizare începutul verii. Până în prezent au fost efectuate lucrările în zonele în care țevile sunt mai mari.”, a mai adăugat acesta.

De asemenea, directorul Termoficare SRL spune că odată cu finalizare proiectului nu vor mai exista avarii la rețea. ,,Cu certitudine, odată cu finalizarea proiectului, nu o să mai existe avarii la rețeaua de termoficare. Sperăm ca în 3-4 ani lucrurile să stea mai bine în Constanța.”, a conchis acesta.

La rândul său, Felicia Ovanesian a declarat că ”în București au rămas ani de zile fără căldură. Noi ne-am apucat să facem lucrările ca să evităm această situație”

Video

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Citeste comentariile de aici??
1
1
de acord cu voi, dar treba se face pe rand, termini una te apuci de alta, si tot asa nu spargi tot si nu faci nimic. de ce ? Pentru ca treci pe strazi si nu lucreaza nimeni la multe lucrari, sau lucreaza doi trei oameni. trebuiesc echipe oameni multi, zi si noapte in ture, utilaje , proiectoare noaptea si multe altele, dar degeaba. O ,,ANUME,, firma de apartament cu doi angajati, castiga licitatia, asta subcontracteaza alte firme de doi lei ( ale prietenilor), care sa lucreze si astia nu au mai nimic si tot asa de doi ani bd. Stefan cel Mare e in paragina si multe altele
4
0
Deci dacă bucureștenii au stat ani de zile fără apa calda , sa stam și noi ? Asta e mesajul tău de avocata deșteaptă care se pricepe și la tzevi? Vai mama ta ma urâțenie tic tac tic tac nu mai postează nimeni PNL ți e clar
7
1
Panaramele dracului voi si marele prostanac chitac chiar nu aveti pic de rusine?ati distrus un oras intreg carpelor ce sunteti.Puscaria sa va manance retardatilor!!
12
1
Marele primar sa meargă in pas de defilare la Eforie și acolo sa rămână pe veci! Să-l ia cu el și pe arhitectul-șef și pe madam puz( Constantin). Pelecati incapabililor! Chiar aveți impresia ca avem creierii spălați? Chiar credeți ca vom mai răbda mult batjocura voastră?
22
2
Incompetenta e la ea acasa in primarie.
20
2
Haideți oameni buni sa ne organizam intr-o ASOCIAȚIE , și sa le cerem demisia acestor incompetenți. Sa le facem plângeri penale pentru ,,demolarea “bugetului și a orașului!!!! Dacă strângem cca 100000 de semnături, au zburat! Pana in 2024 incompetenții ăștia o sa ne termine !
27
2
1. Toti care sunt in atari situatii sa deschida procese ptr nerespectarea prevederilor contractuale si solicitarea de daune materiale si morale 2.Initierea unei petitii si strangerea de semnaturi ptr destituirea dlui Popa
24
2
Nu văd eu bine, îți iese ciorapelul din gheata Draga feliciule? Așa e frumos ai văzut tu ca se poarta? Urâțenie ce ești cu parul ăla creț Merinos de Palas
25
2
Impotentii si prostii vor gasi mereu scuze, oamenii inteligenti vor gasi solutii. Din vara pana acum, au fost mai multe zile fara apa calda sau caldura decat zile cu. Intotdeauna, incapabilii se raporteaza la altii si mai jos pe scala valorilor. Si da, sa fim fericiti, cei din Africa o duc cu mult mai rau, trebuie sa fim recunoscatori cand suntem injositi, jigniti, batjocoriti. Cat tupeu sa ai sa pretinzi ca altii…ca ailalti ..,ca oricine este vinovat, ei nu. Ne-am saturat sa ni se spuna ca este de vina greaua mostenire, lucrat non-stop, interveniti operativ, etc.
24
2
FEMEIA BARBAT BINE
20
2
Administratori incompetenți! fără răspunsuri, fara soluții... V-ați băgat în față de parcă ați fi cine știe ce inteligenti!
27
2
Mamaie cand iti strangi jucariile si pleci ? Hai mamaie..hai acasa..
27
3
ACEST LIVIU POPA ARE O FATA ELLA POPESCU IAR ALATURI DE GINERELE ADRIAN POPESCU AU UN CANAL DE YOUTUBE NUMIT ADRIAN POV .SA VEDETI IN CE LUX SI OPULENTA TRAIESC. IAR LUMEA NU ARE APA SI CALDURA. RUSINEEEEEEEEE
31
1
Ne Spune-ți de București , ca și cum e vreo lumina! Vă doresc drum bun…… la …..! Sa nu mai aud de voi in veci. Santeti buni rău de tot! Da nu mai vrem și nu mai putem suporta atâta incompetenta și atât ,, mult bun-simț , și atâta grija pt Constanta și constănțeni”! Plecati , dacă mai exista puțin bun-simt!!!!!!!!!
24
1
Nu au facut nimic bun, ce treaba are cu Bucurestiul, ea administreaza Constanta , nu incearca sa gaseasca scuze gasind ce se intampla la alti, pe boi ne intereseaza de noi , sa lase pa alti , a fost ales Chitac primar ce e cu moda asta sa isi delege atributiile, oameni si au pus sperantele ii ei si sunt o dezamagire
22
1
In alaska e si mai frig lesbianco . Ce stouri ai in tine . Sper sa mori in frig de mana cu chitac , fagadau si mazare.
20
3
DOMNILOR SI DOAMNELEOR TREBUIE IESIT LA PROTESTEEEEEEEEEEEEEEEE.ISI BAT JOC DE NOI. NU SE POATE ASA CEVA. DEMISIA CU TOTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII. HAI LA PROTESTEEEE.CONSTANTA WAKE UPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
26
1
Treaba facuta haotic. Si reabilitatea tevilor si tot. Haos.
27
2
gaina bea.ta, da sunt probleme si in Bucuresti, dar acolo au vizibilitate maxima, pe cand in Constanta bagati totul sub pres. Nu mai vorbesc ca in capitala au caldura de la 1 octombrie pana pe 30 aprilie. Tu cu puopa de-abia de va indurati sa dati o calaiala dupa 1 noiembrie si o taiati imediat dupa Paste. Sa va ia draq si pe tine si pe puopa si pe oligo.frenul de primar.
26
3
Dați drumul la căldură și apa, bestiilor primitive! Munciți dracului la avarii și nu mai stați cu ochii pe telefoane în gropi, acolo, pe banii noștri!! Demisia Chitac! Du-te și nu mai veni pe la noi NICIODATA!!
28
1
ce mweee au luat hastagistii !!!!!!!! poponarilor, hai fuga in piata sa urlati......bwahahahahahaahahah
21
7
Mai Liviu Popa,de cat timp esti directorul Societati de termoficare Constanta de ai aflat dabia acum ca reteau trebuia schimbata de 15 ani si daca stiai de mai multi ani dece nu ati facut cu toti destepti din PSD sau PNL un plan pentru accesarea de fonduri europene caci Uniunea Europeana finanteaza asa ceva,chiar nu exista nici un om capabil in partidele astea si daca nu aveti oameni mai PSDistilor si PNListilor dece spuneti"votatine pe noi caci noi vom face.....",vezi mai Popa si voi astia din PSD si PNL caci dupa felul cum ati lucrat pana acum constanteni pot intelege ca intentionat nu ati schimbat reteaua de termoficare pentru ca prin carpeli sa aveti mereu de lucru,pentru ca si reteaua asta de conducte este ca si o masina un tractor sau alt utulaj care dupa un numar de ani de functionare trabuie casat caci necesita prea multe reparatii,reparatii care fac ca utilajul respectiv sa devina nerentabil.
28
0
va plangeti atata,dar la alegerile trecute nu stiati cum sa puneti stampila cu doua maini pe Amiral.idiotilor ce sunteti, nu v-ati gandit ca un locuitor de la Eforie nu si-ar da silinta pentru Constanta??? de aceea am ajuns un de am ajuns, ca toti idiotii voteaza cu unu numai ca sa nu iasa celalalt
32
3
A spus foarte bine, dar cine sa auda? Ne luați de p****i? Cta în 2022 si 2023 trăiește un dezastru de oras in ruine si necivilizație, organizatorilor "inteligenți "!!! Nu va este rușine sa exterminați prin frig si mizerie o populație nevinovata care va are administratori? Duceti-va dracului și lăsați oameni capabili sa planifice gradele de stres și lipsuri, nu sa crapam noi la -2 °, 4 zile la rand, asta numai în Nomis Nord, după alte 5 zile de întreruperi de căldură și apa calda. Nu mai vorbesc ce preturi practicați și ce servicii oferiți...Jaleeeeee. Ia-ti explicațiile si bagati-le în fund, ca nu avem ce sa facem cu ele! Huooooo!
29
3
Ne luați de p****i? Cta în 2022 si 2023 trăiește un dezastru de oras in ruine si necivilizație, organizatorilor "inteligenți "!!! Nu va este rușine sa exterminați prin frig si mizerie o populație nevinovata care va are administratori? Duceti-va dracului și lăsați oameni capabili sa planifice gradele de stres și lipsuri, nu sa crapam noi la -2 °, 4 zile la rand, asta numai în Nomis Nord, după alte 5 zile de întreruperi de căldură și apa calda. Nu mai vorbesc ce preturi practicați și ce servicii oferiți...Jaleeeeee. Ia-ti explicațiile si bagati-le în fund, ca nu avem ce sa facem cu ele! Huooooo!
30
1
Bai jeguri de oameni care sunteti
27
2
Va dau in scris ca, atat timp cat acest oras va fi condus NUMAI de catre CIUMA ROSIE PESEDE, direct sau mascat sub alt partid, precum acum, vor fi anual SUTE DE AVARII, precum in ultimii 27 de ani !!!
28
5
"Doamna" Ovanesian, ce ai studiat matale, de ai invatat sa faci asa lucrari " grandioase " in constanta ? ? ? Sapi 10 metri pe un bulevard intens circulat, pui conducte, apoi lasi groapa 2-3 luni, iar vi si mai sapi 1o metri si tot asa ? ? ? Daca erai siti menajer, in orice oras din UE, mai putin bulgaria, si faceai DEZASTRUL din constanta, te LINSA populatiunea in maxim cateva zile !!!
37
1
Sunt peste 250 de cratere in constanta, lucrari incepute si neterminate !!! Din satelit, constanta arata ca un oras BOMBARDAT !!! Am ajuns de rasul PLANETEI !!! Va bateti joc de PROSTIMEA din constanta si de fraierii care inca mai vin vara la mare !!! Din nefericire, constantenii nu stiu ca pot ACTIONA IN JUDECATA RADET-TERMOFICARE si primesc DESPAGUBIRI pentru SUTELE DE ZILE, FARA APA CALDA SI CALDURA, conform CONTRACTULUI !!!
31
1
In 3-4 ani, 90 % dintre locuinte vor avea centrale termice si o sa va DESFIINTATI !!!
33
0
mor tiii ma tiii de parasutaaa
24
0
Băăă incompetentule , bă pupincuristule, acum 15 ani erai inginer șef , director de producție , de ce nu ai luat atitudine slugă încă de atunci ? Ai tăcut ca acacatu' n păpușoi, ai lins orice c*r numai sa fi în post, jivină! Ai s**t-o și la psdisti, și la pnliști , și lu'Mazăre , și lu'Constantinescu și lu' Rachieru, profitor ordinar ce ești. De demisia de onoare ai auzit, caraghiosule, de termoficare ai auzit lepră ? Dacă da , dă cică încă ești pe'acolo, de ce casa ta , si a restului de golani din Badea Carțan, sunt racordate la gaze ? Leprelor ! Chițac , Ovanesian ....ați auzit ? Scuipați-i pe astia din functii , ca au "ros" destul, sunt tineri ingineri capabili care nu au loc de răpciugile astea ! Ps- verificați cum Popa Liviu si Ionescu Lucian " organizează" licitațiile pt fierul vechi, adică pt tonele de conducte care sunt scoase din pamant acum si inlocuite. Sunt hoarde de aciori , samsari, gata cu șpaga și cu " reciclarea"! Alooooo.....DNAul , recepție !?
33
1
Daca bucurestenii nu au caldura,se datoreaza faptului ca au la primarie tot niste incompetenti!Este inadmisibil ca de 3 zile sa nu avem caldura si apa calda!Ori se face economie,ori vreti sa desfiintati RADET-UL si nu stiti cum sa ne spuneti!RUSINE !!!!!
34
0
nu am auzit ca in bucuresti sa nu fie caldura si apa calda foarte frecvent decat in acest an; deci “ani de zile” pentru bucuresti este o minciuna; in al 2 lea rand faptul ca bucurestiul a fost condus de niste escroci si niste infractori care nu au facut nimic pentru termoficare 33 de ani nu scuza escrocii si infractorii care au condus constanta in ultimii 33 de ani - deci afirmatia este o minciuna; in al 3 lea rand termoficarea trebuia modernizata din urma cu 33 de ani si nu “15 ani” - deci inca o minciuna; in al 4 lea rand nu s-a lucrat aproape deloc vara trecuta - deci “noi ne-am apucat” este inca o minciuna; in toamna in aproape 3 luni nu am avut apa calda in total decat vreo 6 -7 zile; recent - avarie pe 25 - 2 zile, pe 30 alte 2 zile iar din 1 februarie temperatura din calorifere si apa calda au valori foarte scazute si este frig in casa cu caloriferele in functiune chiar si acum cand scriu randurile astea
29
1
Constanta, sat de .i.oni. daca nu se face de ce nu se face, daca se face de ce se face. Stau si ma întreb cand ati maturat in fata casei voastre sau unde va aruncati chistocul cand fumati pe strada? Schimbarea in bine o sa inceapa cu fiecare dintre noi. Cand o sa păstrăm ceea ce fac alți, cand o sa facem si noi ceva pentru comunitate, cand o sa ne respectam unii pe altii, cand nu o sa mai facem totul de mantuiala, noi insine avem dreptul sa comentam la ce fac alții.
11
29
dar tu stai fara caldura si apa calda, transsexuala betivva ? ati ramas cu doar cativa abonati si in loc sa atrageti clienti ii goniti si pe astia existenti. huoooooooooooooooooo
44
3
Centrala de apartament, urgent, toata lumea!!!
30
3
chitac si ovanesian parca sunt pusi sa distruga orasul!
41
3
Aste este p*****a sau p***t.te-n gura de nefinisata
28
1
Lucrările sunt fără de sfârșit in Constanta. Sa sapi de 3-4 ori in același loc pe Aurel Vlaicu, e de noaptea minții. Bine ca îl țineți pe ret…DUL asta de popa in continuare…
34
1
oralesian!! asteapta sa termine de asfaltat mizeria de cta si pe urma sapati ptr caldura ??!!
36
1
Domnule Popa, Daca stiati de problemele avute pe sistemul de termoficare care tin de 15 ani , de ce ati mai acceptat sa detineti functia de director ? Toti sunteti o apa si-un pamant!
39
1
Sictir, ce are Buc cu Cta, Feliciule!
46
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102