REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ovidiu Anton, rockerul de la Eurovision, s-a mutat la țară, unde crește capre și câini

Ovidiu Anton, rockerul de la Eurovision, s-a mutat la țară, unde crește capre și câini

Replica API 2 aprilie 2019 | 00:00 361

Ovidiu Anton

Ovidiu Anton încinge boxele la repetiții și la concerte, dar acasă preferă liniștea. Rockerul de 36 de ani s-a mutat departe de zarva orașului, la țară, unde crește capre, rațe, curcani și nu mai puțin de opt câini.

Ovidiu Anton e singurul care a câștigat selecția națională Eurovision, dar n-a mai ajuns la Eurovision. În 2016, când piesa lui, ”Moment of Silence”, a fost aleasă să ne reprezinte în finala competiției, România a fost descalificată cu 18 zile înaintea concursului din cauza datoriilor acumulate de TVR la Uniunea Europeană de Radio și Televiziune.

Interpretul a depășit tevatura creată atunci și și-a găsit liniștea mult căutată, într-o comună din Giurgiu, la circa 30 de kilometri de București, unde s-a mutat împreună cu familia. Acolo și-a propus să devină cel mai eco personaj din lumea muzicală, pe modelul înaintașului Tavi Colen, care și-a întocmit o fermă în buricul Capitalei, lângă Mitropolie.

Singurul care nu produce nimic în gospodărie e țapul Burebista Pe lângă confortul unei case generoase, giurgiuveanul Ovidiu Anton are zilnic lapte proaspăt de la caprele sale, Marga, Reta și Cristina, ouă de la găinile care ciugulesc în pridvor, plus carne bio de la curcanul, rațele și bibilicile pe care le crește. Mai are pe lângă casă un țap, Burebista, și opt câini, din care doi sunt maidanezi, iar șase, exemplare campioane de Amstaff, cu care ocupă de ani buni locuri fruntașe la expoziții chinologice. Ovidiu Anton, rockerul de la Eurovision, s-a mutat la țară.

Are șase Amstaff, care-l costă o avere

Despre pasiunea sa neștiută, creșterea câinilor de rasă, Ovidiu spune că nu e deloc ușoară: ”Mi-am asumat-o și atât timp cât fac ceva pentru rasa pe care o iubesc și văd că munca mi-e apreciată, găsesc putere să merg înainte. E nevoie de calitate ca să produci calitate și nu cred în câini buni ieșiți din monte mediocre”. Rockerul nu investește doar timp în creșterea câinilor, ci și foarte mulți bani, acest hobby fiind unul costisitor.

Ovidiu și-a luat câini din diverse țări europene, iar azi se bucură că a încurajat și crescut șase generații de Amstaff, mulți cu palmares în țară și peste hotare. ”Câinii și muzica îmi ocupă în mod plăcut timpul. Iar American Staffordshire Terrier este un câine rock, și fizic, și ca temperament”, crede artistul, solist în propria trupă, Anton, care s-a lansat în 2005, în emisiunea ”Școala Vedetelor”, a regretatului Titus Munteanu.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614