REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Ovidiu Anton, rockerul ghinionist de la Eurovision, a ajuns pe scena Operetei

Ovidiu Anton, rockerul ghinionist de la Eurovision, a ajuns pe scena Operetei

Replica API 30 august 2019 | 00:00 407

Ovidiu Anton, rockerul pe care nu l-a deziluzionat nici faptul că a ajuns de cinci ori în semifinalele preselecției naționale Eurovision, nici situația plină de ghinion când a câștigat concursul, dar a fost împiedicat să treacă în etapa finală internațională, a ajuns, prin propriile puteri, pe scena Teatrului Național de Operetă Ion Dacian.

Ovidiu Anton își face debutul pe scena Operetei toamna aceasta, dezbrăcându-se de nonconformismul său de rocker sadea și pregătind un spectacol cu cele mai cunoscute melodii rock și pop din toate timpurile, piese semnate Deep Purple, Led Zeppelin, Coldplay, Daft Punk ori Bon Jovi. Va fi acompaniat de o orchestră simfonică Pentru ineditul concert, artistul de 36 de ani, solist în propria trupă hard rock, lucrează cu o orchestră dirijată de Alexandru Ilie, în cadrul unui proiect finanțat Concursul Național de Proiecte de Tineret pe anul în curs.

“Este vorba despre un proiect care le va aduce oamenilor șlagăre într-o abordare diferită, simfonică, părțile solo fiind cântate la diverse instrumente. Este primul spectacol în care voi cânta acompaniat de o orchestră, Vibe Orchestra. Mă încântă astfel de proiecte, frumoase și curajoase, sper să avem o sală plină și să ne bucurăm cu toții de muzică bună”, ne-a dezvăluit rockerul din surprizele concertului.i E pe scenă de la 6 ani! Ovidiu Anton e singurul care a câștigat selecția națională Eurovision, dar n-a mai ajuns la Eurovision. În 2016, când piesa lui, “Moment of Silence”, a fost aleasă să ne reprezinte în finala competiției, România a fost descalificată cu 18 zile înaintea concursului, din cauza datoriilor acumulate de TVR la Uniunea Europeană de Radio și Televiziune (European Broadcasting Union).

Ovidiu Anton cântă de mic, a studiat chitara și pianul la Palatul Copiilor și a urcat prima oară pe scenă la 6 ani. Primul său grup s-a numit Carpe Diem. Puțini își mai aduc aminte, probabil, dar Ovidiu s-a lansat în showbiz în 2005, alături de Călin Goia, Călin Geambașu, Dana Mladin și Lili Sandu, în emisiunea “Școala Vedetelor”, realizată de regretatul Titus Munteanu.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369