REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ovidiu Cupşa s-a oferit să-l ajute pe Traian Băsescu să plece mai repede pe mare

Ovidiu Cupşa s-a oferit să-l ajute pe Traian Băsescu să plece mai repede pe mare

Replica API 11 iulie 2012 | 00:00 102

De mai multe ori în ultimul an, preşedintele suspendat al României, Traian Băsescu, şi-a manifestat dorinţa ca, înainte de pensionare, să mai facă un voiaj la comanda unei nave, întocmai ca pe vremea când străbătea mările şi oceanele lumii, în calitate de comandant de navă de mare tonaj. Însă, se pare că unele brevete şi cursuri i-au expirat, fiind nevoie de reconfirmarea acestora, la CERONAV Constanţa, instituţie condusă de proaspătul director general Ovidiu Cupşa. Despre paşii care trebuie urmaţi în vederea actualizării brevetului lui Traian Băsescu a explicat noul director de studii al CERONAV, Mihai Andrei. "Domnul Băsescu va trebui să-şi reconfirme cursurile şi pachetul managerial A, format din alte 10 cursuri, care se întind pe 32 de zile calendaristice. Dacă vrea să meargă pe nave-tancuri, potrivit meseriei dumnealui, trebuie să mai facă şi cursul de specializare, după care coboară la Autoritatea Navală să-şi reconfirme brevetul. În plus mai trebuie să-şi facă şi vizita medicală", a explicat directorul de studii.

Totodată, liberalul Ovidiu Cupşa s-a arătat încântat de ideea de a semna personal certificatul de reconfirmare a brevetului preşedintelui, chiar dacă, în general, de acest lucru se ocupă altcineva."Nu o să am plăcerea să fac acele cursuri cu domnul preşedinte, dar promit că, deşi în general deleg această competenţă de a semna certificatele, dacă vine domnul Traian Băsescu la certificare, voi semna personal certificatul dumnealui de confirmare. Promit că fac asta, cu mare plăcere", a declarat, amuzat, Ovidiu Cupşa.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367