REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ozana Barabancea, în costum de baie, după ce a slăbit 60 de kilograme

Ozana Barabancea, în costum de baie, după ce a slăbit 60 de kilograme

Replica API 13 iulie 2019 | 00:00 642

Ozana Barabancea

Ozana Barabancea a publicat o fotografie foarte îndrăzneață pe rețelele de socializare, semn că se simte foarte frumoasă și puternică. Vedeta a slăbit foarte mult, iar acum se mândrește cu formele noi la piscină.

Ozana Barabancea a trecut prin schimbări drastice în ultimii ani și a ajuns să arate exact așa cum și-a dorit dintotdeauna. Acum este suplă și foarte sigură pe ea. Soprana s-a bucurat de o zi la piscină și a publicat o imagine îndrăzneață pe rețelele de socializare care a fost apreciată de prietenii virtuali într-un număr extrem de mare.

Ozana Barabancea a ales să poarte un costum de plajă înshis la culoare și nu și-a uitat ochelarii de soare. Curajoasă, plină de încredere și radiantă, acestea sunt cu siguranță cele mai importante atuuri ale cântăreței în fotografia publicată de ea.

Jurata de la «Te cunosc de undeva» a ținut multe diete de-a lungul timpului, însă nu dădeau rezultate. Astfel că, vedeta a apelat, în cele din urmă, la intervenția medicului și și-a micșorat stomacul. Rezultate sunt mai mult decât evidente.

Chiar și după ce a reușit să scape de toate kilogramele nedorite, Ozana nu renunță încă la ajutorul venit din partea medicilor esteticieni. Artista și-a propus să arate din nou ca în perioada adolescenței și nimeni nu o poate impiedica să-și urmeze visul. Pentru a se putea simți cu adevărat bine în propria piele, vedeta a decis să facă din nou o vizită în cabinetul medicului, de data aceasta pentru o remodelare de bust.

„Bustul meu a ajuns la dimensiunile din liceu! Mi-am dat seama că remodelarea lor prin chirurgia estetică este artă, măiestrie și știință ! Doamna doctor mi-a demonstrat o încă o dată, când în tăcere mă desena și măsura distanțele pentru a realiza noua formă! Sunt fascinată! Sunt încă sub șoc! Sunt atât de fericită că am redevenit tânără, feminină și finuță! De la 128 de kg, unde de abia încăpeam în ecran, am ajuns o finețe de femeie. Mulțumesc! Eu sunt cel mai bun exemplu de întinerire la aproape 50 de ani !”, a mai adăugat cântăreața.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce o tot dati ba pe boccia asta .nu e saptamana sa nu ne spuneti cit a slabit vaca .nu ne intereseaza barabancea asta ca nu e olimpica la ceva ,doar a slabit shaormista
5
0
Finete de femeie? Cade pielea de pe tine, vacutza slabita fortat!
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102