REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ozana Barabancea s-a operat din nou. Vedeta vrea să arate iar ca în liceu

Ozana Barabancea s-a operat din nou. Vedeta vrea să arate iar ca în liceu

Replica API 21 ianuarie 2019 | 14:43 552

Ozana Barabancea

Chiar și după ce a reușit să scape de toate kilogramele nedorite, Ozana nu renunță încă la ajutorul venit din partea medicilor esteticieni. Artista și-a propus să arate din nou ca în perioada adolescenței și nimeni nu o poate impiedica să-și urmeze visul. Pentru a se putea simți cu adevărat bine în propria piele, vedeta a decis să facă din nou o vizită în cabinetul medicului, de data aceasta pentru o remodelare de bust.

Ozana Barabancea a reușit să slăbească semnificativ, în urma unei operații de micșorare a stomacului. După ce cântarul a început să arate cu 40 de kilograme mai puțin și Ozana putea să împrumute chiar și rochiile fiicei ei, Gloria, cântăreața a început să se simtă excelent în propria piele, obișnuindu-se cu suplețea corpului său, astfel încât nu-și mai poate imagina viața de dinainte de operație.

Vedeta a apelat la mai multe intervenții chirurgicale, de-a lungul timpului, însă își mai dorea câteva mici ajustări, așa că a făcut din nou o vizită în cabinetul doctorului. Ozana a avut parte de o nouă intervenție la nivelul sânilor, dezvăluind că în prezent se poate bucura de bustul cu care se mândrea odinioară în liceu.

Artista a oferit publicității și o fotografie prin intermediul căreia și-a anunțat prietenii în legătură cu noul look pe care îl va afișa de acum în colo.

„Cea mai frumoasă! Operația a reușit! Sunt mai frumoasă decât prevede legea! Atenție, nu răspund la provocari! Pe rând, nu toți odată!”, a scris Ozana pe rețelele de socializare, într-o notă amuzantă.

„Bustul meu a ajuns la dimensiunile din liceu! Mi-am dat seama că remodelarea lor prin chirurgia estetică este artă, măiestrie și știință ! Doamna doctor mi-a demonstrat o încă o dată, când în tăcere mă desena și măsura distanțele pentru a realiza noua formă! Sunt fascinată! Sunt încă sub șoc! Sunt atât de fericită că am redevenit tânără, feminină și finuță! De la 128 de kg, unde de abia încăpeam în ecran, am ajuns o finețe de femeie. Mulțumesc! Eu sunt cel mai bun exemplu de întinerire la aproape 50 de ani !”, a mai adăugat cântăreața.

Chiar și după ce a ajuns la greutatea mult visată, Ozana Barabancea a considerat că mai are nevoie de câteva „ajustări” pentru a se simți minunat în propria piele. „Doctorul mi-a spus că o să arăt ca în liceu. Trei luni am negociat cu mine. Am făcut trei operaţii în una: spate, burtă şi blefaroplastie. Mai vreau sânii şi coapsele, unii spun că am am un nas urât, eu nu cred, dar dacă e nevoie îl operez şi pe ăsta”, mărturisea Ozana Baranacea în cadrul emisiunii „Acces Direct”, în urmă cu ceva vreme.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa o vedem peste cativa ani ce schimonosita va fii o sa ne fie scarba sa ne uitam la ea.
3
0
sa operat vrea sa devina baietel !! sa si o suga singura ...!! ca in liceu !!
0
0
de ce e asa de importanta vaca asta ? e tencuita cusuta protezata si atit .proaste ca asta gasesti peste tot
5
0
Mai are un pic si devine toata un sablon!de ce nu se toarna toata in plastic si cand are chef mai da o dalta in forma de Fran sau de ce vrea o zi Loredana Groazei alta Mihaela Pitulescu Banii
3
0
Impusca-te fa!!!!
4
0
Pe cine intereseaza operatiile tale ?? Stire de interes national !!!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920