REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ozzy Osbourne, apariţie surpriză la ceremonia de închidere a Jocurilor Commonwealth-ului

Ozzy Osbourne, apariţie surpriză la ceremonia de închidere a Jocurilor Commonwealth-ului

Replica API 11 august 2022 | 00:00 630

Rockerul Ozzy Osbourne a fost protagonistul unei apariţii surpriză pe scenă, în oraşul său natal, Birmingham, în cadrul ceremoniei de închidere a Jocurilor Commonwealth-ului din 2022, informează marţi DPA/PA Media.

Ozzy Osbourne

Muzicianul în vârstă de 73 de ani, născut în zona Aston din Birmingham, a susţinut un show exploziv alături de membrii trupei sale Black Sabbath, chitaristul Tony Iommi, toboşarul Tommy Clufetos şi basistul Adam Wakeman, citează Agerpres.

Focuri de artificii şi aplauze au izbucnit când s-au auzit primele acorduri ale "Paranoid", una dintre melodiile de succes ale trupei.

"Haideţi, s-o luăm razna", a îndemnat Osbourne mulţimea, în timp ce trupa interpreta celebrele acorduri ale hitului "Iron Man".

În încheierea scurtei reprezentaţii, artistul a adăugat: "Mulţumesc, noapte bună, sunteţi cei mai buni, Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toţi! Birmingham pentru totdeauna!".

Foto: (c) Stoyan Nenov / REUTERS

Anterior, în cadrul ceremoniei, au urcat pe scenă membrii spectacolului artistic "Peaky Blinders", o adaptare a seriei de televiziune cu acelaşi nume.

Ceremonia, desfăşurată pe Alexander Stadium din Birmingham, a cuprins concerte susţinute de artişti precum UB40, Beverley Knight, Dexys Midnight Runners, Goldie, The Selecter şi Jorja Smith.

De asemenea, Laura Mvula, în vârstă de 36 de ani, nominalizată la Premiul Mercury, a susţinut un spectacol special în cadrul căruia a interpretat o piesă proaspătă, inspirată de "Red Right Red" a lui Nick Cave, melodia tematică pentru "Peaky Blinders".

Competiţia internaţională s-a încheiat luni seara, după ora unsprezece zile de evenimente sportive.

Foto: (c) Stoyan Nenov / REUTERS

Ediţia de anul acesta a fost cea mai de succes a Jocurilor Commonwealth-ului pentru naţiunile gazdă (britanice), care au obţinut în total 275 de medalii, dintre care 85 de aur.

Prinţul Edward, conte de Wessex, a fost cel care a declarat închisă în mod oficial ceremonia, spunând: "La fiecare patru ani, ne străduim să ne unim pentru a celebra Commonwealth-ul prin sport. Mulţumită manierei, stilului şi entuziasmului cu care aţi concurat, oficiat, susţinut, organizat şi aţi făcut voluntariat, aţi adus, încă o dată, la viaţă spiritul şi valorile Commonwealth-ului. Ne-aţi inspirat pe noi şi, sperăm, generaţiile viitoare. În plus, aţi demonstrat ceea ce ne uneşte", a declarat el.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920