REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PACE și PRIETENIE la PRIMA ședință a Consiliului LOCAL Constanța. VIDEO

PACE și PRIETENIE la PRIMA ședință a Consiliului LOCAL Constanța. VIDEO

Replica API 10 noiembrie 2020 | 00:00 3302

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a convocat consilierii locali municipali în prima ședință din acest mandat. În cadrul ședinței au fost aleși viceprimarii Constanței, și anume, Ionuț Rusu, din partea PNL și Florin Daniel Cocargeanu, din partea USR- PLUS.

Prima ședință de Consiliu Local Municipal din acest mandat a avut loc luni, 9 noiembrie, în sala Remus Opreanu. Pe ordinea de zi au fost 9 proiecte de hotărâre, printre care și alegerea viceprimarilor. Cu 19 voturi pentru și 8 împotrivă (din partea PSD) au fost aleși cei doi viceprimari Ionuț Rusu și Florin Daniel Cocargeanu. Cei doi și-au ținut discursurile copleșiți de emoții.

PACE si PRIETENIE la PRIMA sedinta a Consiliului LOCAL Constanta. VIDEO

Rusu: Vreau ca orașul Constanța să arate ca un adevărat oraș european

Ionuț Rusu a fost opțiunea Partidului Național Liberal. Viceprimarul P.N.L., Ionuț Rusu, va exercita primul calitatea de înlocuitor al primarul Vergil Chițac, când acesta nu poate fi prezent. Acesta va avea ca atribuții coordonarea activităților din următoarele servicii și departamente: Serviciul Management Drumuri și Transport Public, Serviciul Siguranța Circulației Urbane și Parcări, Serviciul Gestionare Cimitire. „Îmi voi dărui toată priceperea pentru reconstrucția Constanței și pentru o viață mai bună pentru toți constănțenii. Sunt născut, educat, la malul mării. Am bătut mările și oceanele și de fiecare dată m-am întors aici, la Constanța. De astăzi, familia mea are peste 300 de mii de membri. Vreau să îmbunătățesc Constanța. Constănțenii au nevoie de soluții. Nu pretind că am toate soluțiile, dar am credința și determinarea de a găsi soluțiile. În anul 2024 vreau ca orașul Constanța să arate ca un adevărat oraș european. De la domnul primar am învățat ce înseamnă perseverența” a declarat viceprimarul, Ionuț Rusu.

Florin Cocargeanu: „Vom forma o echipă puternică”

Opțiunea pentru funcția de viceprimar a Alianței USR PLUS a fost Florin Daniel Cocargeanu. Viceprimarul U.S.R.-P.L.U.S., Flordin Cocargeanu, ca coordona următoarele servicii și departamente: Serviciul Amenajări Urbane, Serviciul Gestionare Spaţii Verzi, Compartimentul Studii și Proiecte Economice, Compartimentul Gestionarea Bazei Materiale a Unităților de Învățământ Preuniversitar. „Sunt onorat și emoționat de alegerea mea în funcție și vreau să mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o. Începând de astăzi, împreună cu domnul primar și domnul viceprimar Ionuț Rusu, vom forma o echipă puternică, o echipă care se va ocupa de buna guvernare a Constanței și sper ca peste patru ani să fiți mulțumiți de alegerea pe care ați făcut-o acum“, a declarat viceprimarul, Florin Daniel Cocargeanu.

 

Bogdan Huțucă

 

Huțucă: „Am creat un pol de dreapta puternic”

Bogdan Huțucă, președintele filialei PNL Constanța, se declară încântat de alianța puternică de dreapta, dintre PNL și USR PLUS, formată din actualii viceprimari. „Sunt încântat să anunț că astăzi (n.r. luni, 9 octombrie), la nivelul organizațiilor municipale PNL și USR-PLUS, am semnat un protocol de colaborare în ceea ce privește administrația orașului. Astfel, am reușit armonizarea programului de guvernare locală cu cele două viziuni pentru Constanța și am stabilit coordonatele sub care vor funcționa instituția viceprimarului, comisiile și departamentele din Primărie. Am încredere că, prin semnarea acestui protocol, am creat un pol de dreapta puternic, ce va aduce liniștea și unitatea necesare pentru prosperitatea Constanței” a declarat Bogdan Huțucă.

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sclaveti retarzi
7
0
si ce vroiati sa fie in sedinta razboi
3
20
faceti curat in pnl: banias si cu cei adusi de el, de la alde
10
0
sau malawi,ne lipsesc rebelii cu kalasnikoave in maini in rest e cam la fel,praf,poluare,mizerie,aglomeratie,atmosfera permanenta de favela braziliana,smecheri prosti pe sosele,tiganie,coji de seminte,tupeu nejustificat,etc.Cine schimba babilonia asta?Chitac?astept sa vad apoi cred.
7
0
ba prostii dracului... replica de la spiru .. analfabetelor si porcarilor. Nici macar un nume pe poza nu ati fost in stare sa puneti corect. Vite oligofrene e plina constanta de pseudo ziaristi si intelectuali. Tot pe tupeu sunteti gura mare mahala..tupeu si cafele la entourage asta e opulenta ion constanta. LUX si gunoaie pe strazi .. suburbie din mumbai. Leprelor!
9
1
Sa vedem un oras mai curat si functionari publici mai implicati in activitatea pe care o desfasoara.
4
2
Vai mama noastra, au ajuns comunistii galbeni la putere. Tot incerc sa inteleg cum se poate face politica de dreapta, liberala, numai cu bugetari. Hutuca bugetar, Chitac bugetar, Orban bugetar... Unul nu a avut o secunda de mediu privat. Singura care s-a rodicat pe forte proprii este Ovanesian, dar tare mi-e ca a luat si ea virusul comunist.
14
0
Chitac este un maimutoi in mana cipanezilor. Ii dau sa manance si joaca pe sarma.
26
1
numai dati FOTO..cu aceste persoane...NEBARBIERITE...NEINGRIJITE...CE RUSINE...parca oamenii cu functii de raspundere,n-au astfel de figuri de a speria lumea si planeta...rusine fratilor..MERGETI LA DL FRIZER...
14
6
caragheorghe si cocargeanu au transformat usr intr-o anexa a pnl, fiind interesati doar de intelegerile personale. oportunistul de caragheorghe este de-o mediocritate evidenta , dovada fiind gafa din protocolul pe care l-a semnat cu pnl , asa se intampla cand esti superficial si nu faci minimul efort sa citesti ceea ce semnezi. am scapat de gunoiul numit psd dar imi este teama ca am dat de ta'su .
36
1
Cu pace si prietenie sa fura mai usor!
28
1
Ati incurcat borcanele si anume numele celor doi pe poze!!!
14
2
Viceprimari care nu au bani de barbierit
17
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108